Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s gusenjem

<< < (2/3) > >>

vpucko:
ahahahahahahahahaha zamisli ahahahahahahahahaha

baotian500:

--- Citat: vpucko - 02 Srpanj, 2008, 13:47:59 ---ahahahahahahahahaha zamisli ahahahahahahahahaha

--- Kraj citata ---
eo danas nakon 40km prijedenih je motor opet poceo normalno radit,neznam sta mu je doslo uopce...zahvaljujem na pomoci,najvise vpucku

ratz_hell:
eee to i mene zanima...i meni se isto desava vec mjesec dana...kad vozim npr sa po gasa i naglije odvrnem gas da obidjem neki auto , samo ga zagusi , i onda primi opet gas , nezanm cistio sam karb, i opet isto, luna je serijala...sta bi moglo bit?

baotian500:
meni to malo pocne radit,pa prestane,a sve je cisto,jedino sta sam zamijetio je da ce motor uskoro zaribat jer cilindar ima par risova,kolko km ima,vjerovatno su i karike poderane,i klip ima dosta lufta.a kad se to desi,mislio sam ovak,iam svojeg tokara koji bi mi besplatno to napravio,tako da bi cilindar dao pobrusit na 42-44mm neznam jos kolko tocno,tko mi moze preporucit neki cim jeftiniji novi klip od 42 ili 44 mm?

pitaNS:

--- Citat: ratz_hell - 04 Srpanj, 2008, 21:47:41 ---eee to i mene zanima...i meni se isto desava vec mjesec dana...kad vozim npr sa po gasa i naglije odvrnem gas da obidjem neki auto , samo ga zagusi , i onda primi opet gas , nezanm cistio sam karb, i opet isto, luna je serijala...sta bi moglo bit?

--- Kraj citata ---

očisti svećicu i stavi zazor na 0,5, ili je promeni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju