Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
EmirF121:
Za tebe T-TUNE i za tvoju Aprilia-u treba otvorit poseban forum. Svaka čast! :notworthy: Imam istu SR-ku i zanima me jel dobar taj Giannelli za serijski motor, nisam ništa radio osim što sam skinuo blokade. Jel ima kromirana verzija tog Giannelli reverse-a? Daj stavi neki video vožnje na youtube da vidimo kako ide sa Gianelli-em. Jesil šta radio za performanse osim što si stavio auspuh? :notworthy:
aeroxtuning:
--- Citat: T-TUNE - 20 Svibanj, 2009, 16:28:59 ---fala tuneri :D:P
--- Kraj citata ---
slazete li se sa mnom da bi bad look trebalo napraviti tako da bude iz jednog dijela......a ne kao ove naljepnice preko svijetala.puno bi opakije izgledalo,jel da? :)
dino gp1:
--- Citat: EmirF121 - 15 Lipanj, 2009, 21:11:08 ---Za tebe T-TUNE i za tvoju Aprilia-u treba otvorit poseban forum. Svaka čast! :notworthy: Imam istu SR-ku i zanima me jel dobar taj Giannelli za serijski motor, nisam ništa radio osim što sam skinuo blokade. Jel ima kromirana verzija tog Giannelli reverse-a? Daj stavi neki video vožnje na youtube da vidimo kako ide sa Gianelli-em. Jesil šta radio za performanse osim što si stavio auspuh? :notworthy:
--- Kraj citata ---
Nema kromiranog, reverse je jedan od najboljih spuhova za serijalu :icon_thumright:
Bidalot_C30:
opet ponavljam,jeben skuter...steta sto nema neki naturpijani high end :icon_thumright:
EmirF121:
--- Citat: dino gp1 - 15 Lipanj, 2009, 21:22:16 ---Nema kromiranog, reverse je jedan od najboljih spuhova za serijalu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jesil siguran jer planiram kupiti auspuh ali ne znam koji, da mi je i zvuk i performanse. Gledao sam neke testove na serijali i pokazuju da je stage6 pro replica najbolji, čak je bolji i od yasuni-ja ali mu je zvuk ko lonac, ništa ne valja. Šteta što ovaj reverse nema kromiran, hrđat će....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju