Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
sven_vx:
nema nista...ja sam 3 puta rastavljo cuke da maknem taj granicnik i nema ga...probali smo svakakve gluposti i nije islo preko...
dino_sk:
--- Citat: sven_sp180 - 21 Ožujak, 2009, 13:26:40 ---nema nista...ja sam 3 puta rastavljo cuke da maknem taj granicnik i nema ga...probali smo svakakve gluposti i nije islo preko...
--- Kraj citata ---
neki su uspjeli npr. neoDW
sven_vx:
onda treba njega pitat kako je to napravio... :icon_thumright:
giannelli:
uspio sam i ja kad mi je usla voda u sat i poceo stopa, bla bla. i ugl jednom zastopala kazaljka na 50 i ugasio ja skut i upalio nebi li se vratila, i nije, 0 je bila na 50 a kad bi vozio 70-80 kazaljka bi bila posred ekrana. i nevjerujem da je neodw to uspio dok ne vidim filmic neki da scooter vrti od nule do preko 80.
majic_sk:
--- Citat: gianelli - 21 Ožujak, 2009, 14:54:48 ---uspio sam i ja kad mi je usla voda u sat i poceo stopa, bla bla. i ugl jednom zastopala kazaljka na 50 i ugasio ja skut i upalio nebi li se vratila, i nije, 0 je bila na 50 a kad bi vozio 70-80 kazaljka bi bila posred ekrana. i nevjerujem da je neodw to uspio dok ne vidim filmic neki da scooter vrti od nule do preko 80.
--- Kraj citata ---
just for you :toothy3:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12827.30
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju