Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
SlowRider:
--- Citat: majic_sk - 04 Srpanj, 2008, 12:40:32 ---ugl...i dan danas vrijedi ona.... svaki cigan svoga konja hvali... ::)
i dalje ne kužim po čemu je rox bolji od cijele piaggio grupe, al aj...ne vrijedi se prepirat....
P.S. slow, spuh i rolice su mi digli potrošnju...a naravno i način vožnje...al šta sad, šta je tu je....:D
--- Kraj citata ---
Neznam tko je tebe ubijedio da je to normalno, ali ti bacas novce u zrak.
mislim da znam zasto je to tako, zelis imati osjecaj kako je to kada imas nakitani skuter sto se tice potrosnje :laughing7:
majic_sk:
--- Citat: andy - 04 Srpanj, 2008, 12:41:09 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 12:39:32 ---Kad ti serijala trosi preko 5L onda sigurno nevalja :laughing6:
--- Kraj citata ---
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
evo ti majic kad ideš dirat ove vozače roxova... :icon_biggrin:
edit:
@ majic: imam i ja nove rolice i spuh, pa se digla potrošnja max za 0,4 litre...
a jesi lik majicu...daj bježi tamo
i jel bolji rox na kraju...hahahahahaah
--- Kraj citata ---
vas pola tu vjerovatno laže za potrošnju, al aj...treba priznat iskreno kolko skut troši, a ne ko neki reć da im skut sa mhr replicom i još milijun stvari na skutu troši 4,5 litre...
ova moja potrošnja mi se barem isplati zbog performansi...
prije jedno tjedan dana sam oprao lika sa roxom i rr-om...i meni je to dovoljan dokaz...
a i ovaj moj skut može trošit 4 litre bez beda, al meni je gušt vozit skut pri punom gasu non-stop i zato mi se jebe....... :icon_thumright: :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: majic_sk - 04 Srpanj, 2008, 12:47:51 ---a i ovaj moj skut može trošit 4 litre bez beda, al meni je gušt vozit skut pri punom gasu non-stop i zato mi se jebe....... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam, sve se serijale voze na full gasu, onda ne bi bilo potrebe za tuniranjem :laughing1:
_aerox_:
a kaj ja imam gore,malossi usis,multivar(4.7),malossi fly(crveni federi,zuti centralni),zx,rms zvono...i skut mi trosi oko 3.7litara,nejde preko sigurno
majic_sk:
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 12:49:20 ---
--- Citat: majic_sk - 04 Srpanj, 2008, 12:47:51 ---a i ovaj moj skut može trošit 4 litre bez beda, al meni je gušt vozit skut pri punom gasu non-stop i zato mi se jebe....... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam, sve se serijale voze na full gasu, onda ne bi bilo potrebe za tuniranjem :laughing1:
--- Kraj citata ---
gle...ova rasprava nema smisla niti kraja...dokazali ste da je rox najbolji na svijetu, da je sr-ka smeće kakvog nema...da treba sve skutere osim roxa pobacat u savu....
dino_sk je išao probat odovozit polako sa cijelim tankom i potrošnja mu je bila 3,9 litre, a kad je cijeli tank luđački vozio potrošnja oko 5,5 litara...
sve ovisi o stilu vožnje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju