Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
Drnda:
--- Citat: PROOF - 26 Veljača, 2009, 16:50:12 ---pisi na engleskom..vise cemo razumijeti :)
--- Kraj citata ---
slazem se , tesko te razumijem, nije problem ako znas engleski..
super skut
pitaNS:
Komplet scoot mi je kao bombona! jako mi se sviđa tako pofarban u crnu mat....Ručke su mi dobre, razbijaju malo tu crnu taman! Ručke kočnica su predobre...
killswitch po meni niti lep kao detaljan niti potreban....nećeš ti padati s ove bebe! he,he :nono: :icon_biggrin:
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
DaBo:
Svaka čast..jako jako jako lijep scoot!!! :icon_thumright: :headbang:
vx:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Veljača, 2009, 16:05:40 ---Mala anketa....
Tko jos (osim mene) misli da killswitch poruznjuje skuter?
Mislim, OK je njegova funkcija, ali cisto sumnjam da je ovaj skut slagan da bi cesto padao pa da je potrebno prisilno gasit mashinu.
A inace, volim crnu boju na svemu pa tako i na skuterima i ovaj skut mi izgleda dobro, ali taj killswitch i chuke na ovom volanu mi bodu oci.
--- Kraj citata ---
ovaj drag volan je previsok i nikako mu ne stoji , ako već imaš drag bar ga malo spusti , i ovaj brzinomjer je pre velik za drag volan
bilo bi najbolje kad bi vratio masku volana, a ovaj kill switch je po meni ružan, kome je to lijepo ja neznam :dontknow:
skuter je predobar, ali taj drag volan muu nikako ne stoji
gumy:
pa visok je zbog lulice, jer je lulica ko na biciklu.. inače jel nije poanta drag volana da se ima onda što manje sranja na njemu osim potrebnog(gas kočnice i to je to).. ovi satovi po meni ne stoje nikako..
inače meni je najljepši bio ili serijski ili zeleni..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju