Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2009, 16:13:34 ---Sljedeci post od vlasnika skutera biti ce lakiranje skutera u drugu boju :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nece. Prvo ce ga poslikat sa svim plastikama, a onda tek ide farbanje.
T-TUNE:
C.C.C... skuterot e 1 pat padnat i vidite na slika samo kolku malku bese grebnat..a taj killswitch e samo za Optikstyling
Sta pricate kad ne znate.. :hmh::S
Skut ima 13400km
E samo ovde bese grebnat:
Pa onda sum go isfarbal zlaten, pa ne mi se svigase bojata i sega e mat crn :notworthy:
3alfa3:
--- Citat: T-TUNE - 26 Veljača, 2009, 16:19:39 ---...a taj killswitch e samo za Optikstyling
Sta pricate kad ne znate
--- Kraj citata ---
Pa ocito je da ti ne znas kad ga ne koristis za ono za sto je namijenjen.
A to sto sam rekao da mi se ne svidja je stvar (mog) ukusa. Dopusti mi pravo na misljenje kao sto i ja tebi dopustam tvoje.
T-TUNE:
Dopustam pravo na misljenje (respect),ali zbog ovo sum reagiral "ali cisto sumnjam da je ovaj skut slagan da bi cesto padao pa da je potrebno prisilno gasit mashinu" , a za killswitshot znam sto funkscija ima ali sum go stavil radi optikstyling.
3alfa3:
--- Citat: T-TUNE - 26 Veljača, 2009, 16:32:37 ---Dopustam pravo na misljenje (respect),ali zbog ovo sum reagiral "ali cisto sumnjam da je ovaj skut slagan da bi cesto padao pa da je potrebno prisilno gasit mashinu" , a za killswitshot znam sto funkscija ima ali sum go stavil radi optikstyling.
--- Kraj citata ---
OK, ja sam samo rekao da mi se taj dio ne svidja, ali ako je tebi to lijepo - go for it. Uostalom, najvaznije je da se tebi svidja jer je tvoj skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju