Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj SR 50 R Optic Tunned
SlowRider:
--- Citat: IKO - 19 Srpanj, 2008, 17:43:41 ---a iste su gužve u splitu i kod vas u zg,a skoro svaki dan vozin po splitu,tako da san se već ušemija,al nemoj mislit da ja mislin da je bez retrovizora vožnja sigurnija,nije :nono:,nego si puno sigurniji sa njima al meni je dovoljno sigurno i bez njih :frajer:
a ti oćeš reć da ne pogledaš kod prestrojavanja okreton glave mrtvi kut,nego se pouzdaš samo u retrovizore
--- Kraj citata ---
Mogu mislit koliko je dovoljno sigurno bez retrovizora. I sam sam to iskusao i skoro sam naj... zbog toga. Stalno si napet i gledas tamo vamo, moras se okretati i tu gubis dosta vremena i predjenih metara... Meni je bolji dozivljaj i imam "bolju" kontrolu bez retrovizora ali to je stvar navike.
Nisam ih imao nekoliko dana i zbog retrovizora nisam skuzio presretaca koji se vozio iza mene, picio sam kuci i mislio sam da sam sam na cesti, ali taman pred dolazak na semafor netko mi je poceo trubiti i skuzio sam 2 policajca u autu... tablicu nije bilo moguce procitati u tom trenutku :thefinger:
vpucko:
ma de navikao sam se sad, prvih 3 4 dana sam stalno gledao u njih hehehehe :) sad prvo vidis situaciju ispred sebe pa se okrenes ;) jbg u toj sekundi moze samo neka macka izletit ispred skutera tak da jbg, ak sam bash te srece onda :( :(
X-Thug:
nice sr-ka
oba retrovizora + okretanje,moran pratit promet po gradu sta se odvija meni iza ledja jer ima mamlaza sta se zalete i uopce negledaju skutere nego se moras bacit u stranu jer bi te pokupia,dok san na otvorenoj cesti negledan retrovizore...
T-TUNE:
update :icon_thumright:
gi polirav rackite za kocenje
andy:
--- Citat: T-TUNE - 23 Srpanj, 2008, 15:32:21 ---update :icon_thumright:
gi polirav rackite za kocenje
--- Kraj citata ---
ak misliš na polirane ručke :icon_scratch: super je, ali brzo će se izlizat jer bar ja ih rabim svaki čas :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju