Tehnički kutak > Tuning skutera
koji auspuh za speedfight 2??
speed:
malossi replica...mislim da smo ga samo ja i mhr imali u hrvatskoj,ja ga kupio od njega skoro novog....zvuk je nesto neopisivo :)
roxa:
Imam slicno pitanje, pa da ne otvaram novu temu.
Dakle na mojoj Sr-ki (minarelli zracno hladenje)je netko od prijasnjih vlasnika izvadio sve iz orginalnog auspuha, to sad bas i nije lijepo za cuti, a samim time mu je sigurno unistio preformanse koje je imao.
Dakle moram kupiti neki auspuh, pa molim preporuku.
Idem na nesto polovno, do recimo 500kn.
I inace, auspuh moram traziti bas od sr-ke, ili se moze pripasati i od drugih skutera?
SkejterKlido:
stavi zx dobar je i daje dosta snage i isplati ga se uzet
ja sam ga stavio na svoj sf2 i dobar je i preporucujem ti ga :headbang:
Ridi77:
Ja nebi zxa, rade nadi neki gianelli reverse, ili nes, malo pogledaj po trznici, makar i zx uzmi ak nades nekog u dobrom stanju
Maurini-Tuning:
--- Citat: roxa - 07 Ožujak, 2013, 08:32:39 ---Imam slicno pitanje, pa da ne otvaram novu temu.
Dakle na mojoj Sr-ki (minarelli zracno hladenje)je netko od prijasnjih vlasnika izvadio sve iz orginalnog auspuha, to sad bas i nije lijepo za cuti, a samim time mu je sigurno unistio preformanse koje je imao.
Dakle moram kupiti neki auspuh, pa molim preporuku.
Idem na nesto polovno, do recimo 500kn.
I inace, auspuh moram traziti bas od sr-ke, ili se moze pripasati i od drugih skutera?
--- Kraj citata ---
Vidi neku Mhr Replicu ako mozes naci ili Reverse...Mada nije ni ZX los,ali ako mozes bolje uzeti,zasto ne :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju