Općenito > Oprema

Održavanje skuter/moto opreme

<< < (2/3) > >>

3alfa3:
Tekstilnu moto opremu perem kako je na njoj napisano - na 30-40C i bez omeksivaca

Sent from my HTC One X

Grale:

--- Citat: B.E.R.O. - 26 Veljača, 2013, 19:36:12 ---Opremu perem dva put godisnje,prije sezone i poslije sezone...
Ne racunam ono briskanje od musica itd.
 :headbang:

--- Kraj citata ---
Znači drugi put pereš čistu robu? :laughing7:

B.E.R.O.:

--- Citat: Grale - 26 Veljača, 2013, 21:05:58 ---
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Veljača, 2013, 19:36:12 ---Opremu perem dva put godisnje,prije sezone i poslije sezone...
Ne racunam ono briskanje od musica itd.
 :headbang:

--- Kraj citata ---
Znači drugi put pereš čistu robu? :laughing7:

--- Kraj citata ---
Vidi se da si moderator!!!!
 ;D

Meni je sezona cijele godine  :icon_thumright: ,odnosi se na one koji se voze samo dok je lijepo vrijeme.Znaci u proljece i u jesen....
 :dontknow:

balicdim:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Veljača, 2013, 01:28:09 ---Meni je sezona cijele godine  :icon_thumright: ,odnosi se na one koji se voze samo dok je lijepo vrijeme.Znaci u proljece i u jesen....
 :dontknow:

--- Kraj citata ---

kod mene je također cijela godina u voznom statusu, samo što je kod mene ove godine bilo malo češće pranje opreme (češće nego skutera) barem jednom u mjesec u pola dana jer sam imao neke radove u ulici i bio sam prisiljen na vožnju kroz blato
moglo se površinski skinut ono što me je bolo u oči ali uvijek su ostalajale "teške" mrlje prljavštine na jakni

3alfa3:
Kad odem motorom na dulji djir, i jakna i hlace idu u vesmasinu jer na sebi imaju pola kile muha, osa itd :)

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju