Općenito > Oprema

Dodatak za kacigu :-)

<< < (3/4) > >>

IZd:

--- Citat: Tomma - 14 Srpanj, 2008, 19:54:36 ---Ja sam kupio uvex kacigu i s njom dobio kao 40 posto zatamnjen vizir,i kupio si vizir 70 posto zatamnjen i vozim se po noci i sve vidim normalno,mada mi je treba rekla da necu viditi nista... :toothy12:

--- Kraj citata ---

Koliko metara ispred sebe???

SlowRider:

--- Citat: IZd - 22 Srpanj, 2008, 08:42:29 ---
--- Citat: Tomma - 14 Srpanj, 2008, 19:54:36 ---Ja sam kupio uvex kacigu i s njom dobio kao 40 posto zatamnjen vizir,i kupio si vizir 70 posto zatamnjen i vozim se po noci i sve vidim normalno,mada mi je treba rekla da necu viditi nista... :toothy12:

--- Kraj citata ---

Koliko metara ispred sebe???

--- Kraj citata ---

Jucer sam se vozio po noci, pa sa prozirnim vizirom manje vidim, po noci najbolje bez ikakvog vizira.

Bruno1990:
stavi one za varit..te su najbolje..možes vidit i pomarcinu.. :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ive_91:
po noci furam vizir koji je samo malo metaliziran ili kaj vec. ugl. ima zatamljenje nekih 10-15% ili kaj vec. vidim bolje nego sa cistim prozirnim vizirom jer mi se na ovom ne isticu tolko povrsinske crtice od rasvjete...

istina da je najbolje bez viziria al ti vozi kad te na 1km pogodi 101 NLO

3alfa3:

--- Citat: ive_91 - 22 Srpanj, 2008, 18:58:55 ---al ti vozi kad te na 1km pogodi 101 NLO

--- Kraj citata ---

Kad stanes i iz oka izvadis bubu velicine rukometne lopte, trenutno znas sto te pogodilo, tako da to ne spada u NLO...  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju