Tehnički kutak > Tuning skutera

neonska svjetla

<< < (3/6) > >>

RideRR4EveRR:
o čemu vi pričate pa svako ima svoj stil i ukus. meni neonke preljepo svjetle i nekako mogo bi gledat u to 5000 godina. Ako se ljepo slože da izvire svjetlost iza nekih djelova maske izgleda preljepo . Makar nemam neonke na motoru   :toothy3:  :laughing3:

Jandro:
neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispod

al šta me brige, tko voli nek izvoli
u bjelovaru ih nema, jel dugo ne opstaju takvi

andy:

--- Citat: Jandro - 01 Srpanj, 2008, 19:48:01 ---neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispod

--- Kraj citata ---

a bilo ih je par, jedan je imo plavu neonku kod parka znao stajat ali prošle godine, sad ga više nema :laughing7:

a ja dolazim sa skutom jedan dan kad počne škola sa dvije neonke na roxu :laughing11:....jandro kaj će bit :toothy12:
lol :toothy3:

Jandro:

--- Citat: andy - 02 Srpanj, 2008, 11:22:50 ---
--- Citat: Jandro - 01 Srpanj, 2008, 19:48:01 ---neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispod

--- Kraj citata ---

a bilo ih je par, jedan je imo plavu neonku kod parka znao stajat ali prošle godine, sad ga više nema :laughing7:

a ja dolazim sa skutom jedan dan kad počne škola sa dvije neonke na roxu :laughing11:....jandro kaj će bit :toothy12:

--- Kraj citata ---

pračka je uvijek pod sicem  ;D

andy:

--- Citat: Jandro - 02 Srpanj, 2008, 17:13:40 ---
--- Citat: andy - 02 Srpanj, 2008, 11:22:50 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pračka je uvijek pod sicem  ;D

--- Kraj citata ---
:toothy12:
budem te probo izbjeć onda... al jbg sad te nečujem na kilometar jer nemaš kucelja ili imaš..
tak da sam naj#bo :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju