Tehnički kutak > Garaža
yamaha spy by neos 123
neos 123:
a stavio sam novu prirubnica ima tjedan dana....novu rms-ovu sam stavio al cini mi se nekako cijela nikakva....on je vozio normalno i odjednom mi se to desilo....i sad kad mu dam gas na nogarama koda svako malo izgubi gas...nez kako bi reko koda izgubi gorivo ili iskru ili nesto
iceee:
ako oces moje misljenje napravi ono sto ti je josip rekao da zapalis auspuh tako sam ja na stalkeru i nakon 3 paljenja bio cist ko suza a isto je bio serijala auspuh :toothy12:
neos 123:
--- Citat: iceee - 24 Veljača, 2013, 22:17:44 ---ako oces moje misljenje napravi ono sto ti je josip rekao da zapalis auspuh tako sam ja na stalkeru i nakon 3 paljenja bio cist ko suza a isto je bio serijala auspuh :toothy12:
--- Kraj citata ---
palio sam i sve ali ga nije skroz ocistilo pa sam ga protuckao cekicem i spojio na slauh za vodu....teklo je 10-ak minuta crna voda i kad je pocela bistra voda pocela tec skinu sam iscjedio sve i opet palio i grijao da se osusi...
sa motora trenutno sve skinuto jer se malo radi slike sutra stizu
neos 123:
sutra preksutra planiram sastavljanje pa mi treba pomoc....
zna li tko koji je tvornicki setup na karbu njegovom??
i di da mu stavima masu?
Matija97:
--- Citat: neos 123 - 14 Ožujak, 2013, 22:59:20 ---sutra preksutra planiram sastavljanje pa mi treba pomoc....
zna li tko koji je tvornicki setup na karbu njegovom??
i di da mu stavima masu?
--- Kraj citata ---
pa ako nisi dirao iglu i to onda je taj koji trenutno imas,a ako mislis na stelanje frgazera,to si sam postelas kak ti odgovara motoru jer ne radi svaki isto :icon_thumright: a za masu,ja sam metnuo tamo di se sarafi airbox ali negdje od prije znm da mi je neko reko da ide na jedan od sarafa koji stezu anlaser :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju