Tehnički kutak > Garaža

neos by neos 123

<< < (14/39) > >>

luna500rr:

--- Citat: neos 123 - 05 Svibanj, 2013, 23:47:16 ---je al pogle karakteristike...ovaj iz kompleta je jaci po tome sta je napisano

--- Kraj citata ---

isti ti je to vrag, zeznili su se kad su unosili sirinu klipa...

neos 123:
aha okk...

kako se odrazio polini vario na mina masine? jel tesko nastelat motor snjim koji remen dobro radi na njemu? oce li bit dobar sa trofien?
cijena potrosnih materijala i nabavljivost da cujem misljenja i iskustva

Macak sf:
Koda je bitno jel mina,pia,pežola makina kad već i ptice na grani znaju što je polini ili malossi vario.Ja konkretno na sf-u
vozim polini variomat a na sr-ki malossi i oba rade savršeno svoj posao.Na kitu koji god uzmeš radit će poso samo tako
pa te to nemora mućiti.Što se tiće potrošnog materijala imaš tu webshop pa pogledaj cijene rolica,remena,federa...
Što ti god treba od tuning ili styling dijelova možeš tu narućiti preko foruma jer sam i ja konkretno za svoje makine tako
naručivao i uvijek je trgovina bila na nivou tako da ti to preporućam.

neos 123:

--- Citat: Macak sf - 07 Svibanj, 2013, 19:07:41 ---Koda je bitno jel mina,pia,pežola makina kad već i ptice na grani znaju što je polini ili malossi vario.Ja konkretno na sf-u
vozim polini variomat a na sr-ki malossi i oba rade savršeno svoj posao.Na kitu koji god uzmeš radit će poso samo tako
pa te to nemora mućiti.Što se tiće potrošnog materijala imaš tu webshop pa pogledaj cijene rolica,remena,federa...
Što ti god treba od tuning ili styling dijelova možeš tu narućiti preko foruma jer sam i ja konkretno za svoje makine tako
naručivao i uvijek je trgovina bila na nivou tako da ti to preporućam.

--- Kraj citata ---

ma razumim to sve nego me zanima koliko traju klizaci,rolice ima li koja mana na poliniu i to

Mikac21:
variomat je dobar kao sto ti kazu,a rolice,to ovisi o tebi koje ces uzet,meni osobno npr RMS ili Motorforce su trajale jakoooo kratko,pogotovo RMS,zivo smece i plastika,motorforce su donekle bolje bile...po meni daleko najbolje su Polini rolice,sa jednim setom sam preso skoro 3000km i kad sam vario skinio bile su ko nove,sad imam Stage6,nisu tako kvalitetne kao Polini,ali su isto odlicne i nakon 500km su kao nove takodjer :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju