Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet potrošnja

<< < (6/7) > >>

hac:
ajd da i ja koju napišem za TPR.......radio sam do sad 2 TPR i mogu reć da sam se malo razočarao,dosta su traljavo izvedeni,na oba je bilo potrebno napravit blueprinting jer nisu kanali bili jednake visine i dimenzija,al nikasil je dobar i kad se rješe ti sitni nedostatci jako dobar je kit

3alfa3:

--- Citat: hac - 30 Lipanj, 2008, 16:12:10 ---ajd da i ja koju napišem za TPR.......radio sam do sad 2 TPR i mogu reć da sam se malo razočarao,dosta su traljavo izvedeni,na oba je bilo potrebno napravit blueprinting jer nisu kanali bili jednake visine i dimenzija,al nikasil je dobar i kad se rješe ti sitni nedostatci jako dobar je kit

--- Kraj citata ---

...i klip je kvalitetan, glava dvodjelna...
Ima potencijala.

Svakako, midrace klasa nije za svakoga. Treba ipak znati neke stvari kao uostalom i u drugim stvarima u zivotu ako se odlazi u podrucja koja nisu uobicajena

hac:
da,definitivno ima potencija,čak i za 20 tak konja.........bez problema 15-16 konja se da izvuć laganim turpijanjem uz dobar spuh naravno

SlowRider:
U svakom slucaju zanimljiv kit uz pristupacnu cijenu.

3alfa3:

--- Citat: hac - 30 Lipanj, 2008, 16:12:10 ---...radio sam do sad 2 TPR i mogu reć da sam se malo razočarao,dosta su traljavo izvedeni,na oba je bilo potrebno napravit blueprinting jer nisu kanali bili jednake visine i dimenzija...

--- Kraj citata ---

Sad mi pada na pamet da je Stage6 R "isti" kit, samo manje kvalitetan od TPR-a.
Jel to razlog zasto se niko nije na njemu vozio vise od par soma km? To je onda teski fush od kita....

Steta sto u HR nije lako nabavljiv (i potrosni materijal) Metrakit, jer za SP2 kazu da je fenomenalan midrace kit...

Na kraju mi se cini da zapravo uopce (razmisljajuci o midrace-u ili malo jacem) nije za odbaciti Malossi MHR kit, ali sa nesto pitomijim spuhom od onog koji bi ga skroz iskoristio. Recimo, S6 R1200 ili slican.
A uvijek postoji varijanta da ga se iskoristi kak spada sa nekim postenim karbom i spuhom. I kaj je najbolje, kad bi se iz njega izvlacile samo midrace performanse, bila bi i radilica tipa TP sa plavim polutkama sasvim OK. Da ne pricam o lako nabavljivoj i ne preskupoj Malossijevoj RHQ radilici koja taj kit trpi i kad ga se full iskoristi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju