Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet potrošnja
dino_sk:
due+
nardo
karb 19
e13 gljiva
multivar
delta
radilica
tak bi ja to slozio ili pitas gumya koji je on tocno setup imao s nardom i kupis sve to isto jer njegov ide ko blesav :headbang: :headbang:
meni je zelja jednog dana dok pocnem radit slozit midrace ovaj gore sto sam naveo
SlowRider:
A TOP tpr je vrlo blizu due+ po cijeni. 2+ sa modularnom glavom je cak skuplji od tpr-a :angel9:
1000€ za 1000km gusta i bok. :laughing1:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 30 Lipanj, 2008, 11:34:50 ---A TOP tpr je vrlo blizu due+ po cijeni. 2+ sa modularnom glavom je cak skuplji od tpr-a :angel9:
--- Kraj citata ---
Tako je, ja nebi uopce razmisljao o duetu jer je tehnoloski inferioran, dok je TPR kvalitetniji, jaci, bolje se hladi, sretan je sa 2% mjesavinom pa spuh ne bude zastopan neizgorenim uljem, razrada skoro ne postoji, zagrijavanje isto....
Jedino kaj se ne moze brusit ak se desi sranje.
gumy:
kad smo slagali ovom frendu aeroxa due modular je bio 1600 kn, tpr 1750... govorim o cjenama u autobilu, dalje nisam nigdje provjeravao.
prije je due bio oko 1300 kn.
SlowRider:
--- Citat: gumy - 30 Lipanj, 2008, 11:41:05 ---kad smo slagali ovom frendu aeroxa due modular je bio 1600 kn, tpr 1750... govorim o cjenama u autobilu, dalje nisam nigdje provjeravao.
prije je due bio oko 1300 kn.
--- Kraj citata ---
"shiltac" bi to kupovao iz Slovenije, tako da te tamo tpr ispadne oko 1200kn u najboljem slucaju :angel9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju