Tehnički kutak > Tuning skutera

sf2 stelanje prijenosa

<< < (2/3) > >>

kurbla001:

--- Citat: nodius - 17 Veljača, 2013, 01:00:23 ---ispali ga odma nabrzinu do 60 al onda je muka isusova krajnja mi je inace zimi banana, a ljeti mi leti doslovno

--- Kraj citata ---
stavi mekše šuste.....
zimi si možeš isto tako ubaciti malo lakše rolice, za 1/2-1g...

maky_zg:
-taj fergazer ti samo troši dodatno gorivo na serijskoj termo grupi, ako izvučeš s njim 5km/h budi sretan
-bijeli centralni feder na SF2 daje samo lošije rezultate (nisi ga stavio ali samo za info) jer je serijski tvrđi od njega
-moja preporuka da probaš serijski centralni i crvene federe na kvačilu i 6.0/6.2 rolice, to bi trebalo biti ok
Zašto serijski? Zato jer je optimalan za SF-a ukoliko nemaš kit gore.
Ja sam na svojem SF-u barem 30 puta skidao centralni feder i isprobao jedno 5 komada.
Na serijali mi je original bio najbolji a na kitu zeleni.
Težine rolica se ne sjećam jer je to bilo prije 4 godine, s njima sam dosta kemijao.
S obzirom da nemamo iste auspuhe to moraš sam otkriti koja težina ti najbolje odgovara.
Ako ti se prilikom ubrzavanja motor previše vrti imaš prelagane rolice, a ako je trom i ne ubrzava
kako treba onda su preteške.
Ako imaš "rupe" u ubrzanjima onda ti centralni ne odgovara.

nodius:
imam piaggio seriski centralni, vozio sam na njemu prije ovog usisa pa stavio zuti malossi sa bijelim oprugama, peugeotov je odvozio svoje, a kod nas nema za puga kupit   :)

ante tutavac:
eo meni je malossi bijeli pa mu je sia ko budalibsamar

nodius:

--- Citat: ante tutavac - 20 Veljača, 2013, 22:01:41 ---eo meni je malossi bijeli pa mu je sia ko budalibsamar

--- Kraj citata ---

u
sub opca jurnjava po prijenosu ima da ide onda jedino oni tvoj alat za opruge trea hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju