Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR(BB) Peksy und iNtoXic ;)

<< < (91/118) > >>

Peksy:
I btw giannelli vam je sve odgovorija,otavaranje zatvaranje itd itd preko vakuma :) ispusni plinovi cine svoje :P

luna500rr:
neznam jesi li pao s marsa al na skuteru ti ispusni NE TREBA...znas li cemu on uopce sluzi?
masina od 30-40ks nije za svaki dan a prjenos ti ne vuce dok se masina ne zavrti blizu okretaja max snage, sto je dovoljno visoko da ti ispusni i nebi sluzio nicemu...
radije razmisljaj o radilici...piaggio blok i radilice pucaju ko dobardan na predviđenim garniturama...kemijanje s klipnjacom i termogrupom sto vrti ko 50cc ce ti potrgat blok ko nista...

nrgmc2-tuning:
zasto stavit ventil?? onda cemo ovako... posto neki cilindri rade od odredenih okretaja na gore (recimo evo ili team od 7000 cca pa na dalje) tako i rotax radi ali izmislili su ventil da bi mogo on radi ljepo i na nizim okretajima od 7000 zato i postoji ventil ali sad neko ce rec "pa sta ce ti ventil kad mozes kvacilo nastelat da ti hvata na 7000 i to je to" eto ja ko ja jos uvijek neznam dali BB ima tako tvrde federe da hvataju na 7000 a da se toliko zavrti u startu nema potrebe jer onda bi odmah pitao i lakse rolice itd itd a koristeci ventil mogu se koristit obicni neki federi za kvacilo koji hvataju normalo (cak bi mogo rec i original) jer motor bude super cupao pomocu ventila koji zatvara ljepo ispusni kanal a onda kako pocme okretaje dizat on se otvara kako bi se mogo razvrtit. Sad kako znamo motor koji ne vrti puno okretaja trazi onako prilicno teske rolice (seriski bb vrti se na 13-14gr otp) a rotax vrti 12000 cca ali mogu se koristit teze rolice bas radi ventila kojeg smo prije spomenuli bez da varira krajna brzina to jest bez da prevrtava kao sto bi se desilo da ne koristimo ventil :) nadam se da ste skuzili zasto koristit ventil  :hello:

Peksy:
To e moj coek :)

luna500rr:
nakon ovako glupih zakljucaka ja se iskljucujem iz diskusije :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju