Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR(BB) Peksy und iNtoXic ;)

<< < (80/118) > >>

Peksy:
Tomi pomalo,ja cu se zimi vozat bolje ce ga ladit :D jos u planu 28mm,taj 172 novi,plastike sredit i to e to :D

walkay:
Previse kemijas care, nemogu vjerovat, trebao si LC ostaviti i voziti. Znam da nije lako ustimati, ali zato trazis od nekoga pomoc... steta sto nije vise LC. Igor ce biti protiv mene ali je 180 LC zakon, jos kad imas el. vodenu pumpu! Kolje ubija i traje 12 kruga, pitaj Gumya!  ;D

Drnda:
ja cu samo reci da to nema sto raditi na cesti ( zna se na sto mislim), a kamoli jos slagati 180lc turpiju, gdje ako si u krugu od 5 metara se trebas na leru dovikivati sa nekom osobom.... 150ac ili 172 i seriski spuh i to ide jako lijepo.. a nemas se oko cega brinuti da ce prdnuti.. izvadis uljnu i bendix i miran si

[SB]Replica 180:
150 i 172 sa serijskim spuhom mogu ic u par kombinacija lepo, al ne spektakularno.... a u konacnici svaki BB tjuner bi da to kolje  ::)

Peksy:
Ljudi ako Bog da ovaj sr ce bit za do ducana,slaze se nesto sta nema u hr :D 2-3 ljudi je ukljuceno u slaganje ahahahha sad samo da ja upadnem na posao i ubrzo cemo imat bb-a koji vrti 13000 :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju