Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR(BB) Peksy und iNtoXic ;)
Peksy:
--- Citat: igor.sb - 08 Lipanj, 2013, 19:02:40 ---bolje i ja, neg da se sam ubijes sa srom :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Lud sam jednostavno nemogu vise....triba je bit odavno gotov i sama sranj*.......zasad ostaju pixne ako pukne,momak ima sve moguce aparate za varenje tkd i reka je ako pukne blok posto me on nagovorija na pixne da ce mi kupit nove u ducanu tkd negine mu 500 e :P
Peksy:
--- Citat: andy - 08 Lipanj, 2013, 19:03:27 ---Za 50kn i meni čevape jel ti se isplati riskirat :toothy12:
--- Kraj citata ---
iskreno ne,ali neman volje sve to dole skidat zasad ;) mozda se vec sutra predomislin :)
Drnda:
daj nemoj bit lud, skidaj te pixne i stavi lezaje, bolje da lezaji najebu, nego usice na bloku... za 50kn se ne isplati riskirati.. i ovako dosta vibrira s lezajima, sto ce tek biti s tim komadom, koji je cvrsci od bloka, puknuti ce ti brzo
Peksy:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Lipanj, 2013, 19:08:51 ---daj nemoj bit lud, skidaj te pixne i stavi lezaje, bolje da lezaji najebu, nego usice na bloku... za 50kn se ne isplati riskirati.. i ovako dosta vibrira s lezajima, sto ce tek biti s tim komadom, koji je cvrsci od bloka, puknuti ce ti brzo
--- Kraj citata ---
a nista sve cu vidit u ponediljak.....
Peksy:
Dns se radilo malo...ociscen karb prirubnica gljiva i oprana rama :) i sta se tice plastika odlucijasan da cu bit tvornica :)
Prijatelj malo istrazuje podrucje :P
i za kraj,lipota :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju