Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR(BB) Peksy und iNtoXic ;)

<< < (39/118) > >>

igor.sb:

--- Citat: andy - 08 Lipanj, 2013, 18:49:16 ---Daj odem ti ja po ležajeve kod Anđelka u utorak, 4 komada il kolko oš i pošaljem ti ih poštom pa napravi kako spada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

odi meni u vijci kranjec po 3 sarafa :)
posaljem ti na pp sta treba :P

:icon_scratch: zbog ne znam cega, ako treba najebat lezaj on ce se razvaliti, ovako pazi da ne bi bilo razvalili se nosaci tj blok, jer ova piskna puci ne moze i jaca je od bloka

Peksy:

--- Citat: igor.sb - 08 Lipanj, 2013, 18:52:43 ---
--- Citat: andy - 08 Lipanj, 2013, 18:49:16 ---Daj odem ti ja po ležajeve kod Anđelka u utorak, 4 komada il kolko oš i pošaljem ti ih poštom pa napravi kako spada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: zbog ne znam cega, ako treba najebat lezaj on ce se razvaliti, ovako pazi da ne bi bilo razvalili se nosaci tj blok, jer ova piskna puci ne moze i jaca je od bloka

--- Kraj citata ---
ako blokovi puknu,sr ide u prodaju,nece me vise opce zanimat ;) ma napravit cu ja kad tad to kako spada,ali cekam da mi prvo jos nesto crkne :P

andy:
Anđelko iz Lagerosa.. Javi do utorka ako hoćeš kasnije sam u stisci do kraja tjedna    :hello:

Ipak ležaj je ležaj, a ovo neznam baš jel dobro  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Piši :)

Peksy:

--- Citat: andy - 08 Lipanj, 2013, 18:54:51 ---Anđelko iz Lagerosa.. Javi do utorka ako hoćeš kasnije sam u stisci do kraja tjedna    :hello:

Ipak ležaj je ležaj, a ovo neznam baš jel dobro  :toothy11:

--- Kraj citata ---
ma ja kontam tamo na zimu brate :P ako se nista ne desi :P ugl nemoj se puno mislit,ali kad je ovaj bubnija cijenu 260kn ja i pajdo se pogledali i ono koi kura* jbt zivot :)

Piši :)

--- Kraj citata ---

andy:
Kod Anđelka ti je jedan ležaj max 10kn pa ti vidi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju