Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR(BB) Peksy und iNtoXic ;)
Peksy:
Bija kod tokara :)
I naravno meni se dan mora pokvarit a ovaj put je uspija igor.sb ali isto me je i spasija....s ovim sr-om nikad pi*darija,kad se sidne na njega posto su gumene pixne u bloku masina se krivi,sad sve opet na pod i stavit krvave lezaje....
mhr-team:
tako ti je to druže u tuningu, riješiš jedno drugo pođe da sere, driješiš drugo treće pođe i tako u krug... još kad ovisiš o drugima pa moraš naručivat dijelove pa čekat pa stigne krivo pa ponovno naručivat onda se to oduži u pm...
tako da što manje prerada to bolje...
ali ovo miriše na dobro :headbang:
Peksy:
--- Citat: mhr-team - 07 Lipanj, 2013, 17:35:19 ---tako ti je to druže u tuningu, riješiš jedno drugo pođe da sere, driješiš drugo treće pođe i tako u krug... još kad ovisiš o drugima pa moraš naručivat dijelove pa čekat pa stigne krivo pa ponovno naručivat onda se to oduži u pm...
tako da što manje prerada to bolje...
ali ovo miriše na dobro :headbang:
--- Kraj citata ---
Lud san vise,tmn cili sritan ono napokon gotov sta se tice masine i rame sad kad ti neki jeben* lezaji,pa u pm druze :)
Drnda:
stari, prvo kod tuninga je kod mene lezaji u blok, 2 komada sa svake strane, i nosac koji ima sto manju mogucnost upijanja, tj bez ikakvih selena i gluposti... niti ce se uvijati, a niti ces imati dojam da vozis 50 ccm.. vibracije kao kod krosera i deri ;D
Peksy:
Luda glava brate,ajde reka bi da lezaji kostaju 1000kn pa ajaj ali jebeni* 30 40kn i ja sve moran sad rastavut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju