Ostalo > Svijet računala i mobitela
Problem sa igrama na Tabletu???
balicdim:
kakve veze ima to dal sam programirao ili ne
kao što se vidi na slici koju si priložio VARIES WITH DEVICES
ok, flash je ukinut sa 4.1+, no kako onda opravdavaš nemogućnost korištenja nekih aplikacija a imaš mogućnost da ih skineš.....
nek si vidi preko kompa dal je ot - t10 kompaktibilan sa aplikacijom, mislim da je tako najjednostavnije jer si ti i ja možemo jedan drugom "vadit srž iz kostiju" i nećemo se dogovorit :happy3:
3alfa3:
Pa barem flash se da nac na netu i stavit na android.
Ja imam jellybean i flash radi odlicno.
Samo se skine flash apk i rucno instalira
Sent from my HTC One X
strikoo:
--- Citat: balicdim - 16 Veljača, 2013, 12:41:00 ---kakve veze ima to dal sam programirao ili ne
kao što se vidi na slici koju si priložio VARIES WITH DEVICES
ok, flash je ukinut sa 4.1+, no kako onda opravdavaš nemogućnost korištenja nekih aplikacija a imaš mogućnost da ih skineš.....
nek si vidi preko kompa dal je ot - t10 kompaktibilan sa aplikacijom, mislim da je tako najjednostavnije jer si ti i ja možemo jedan drugom "vadit srž iz kostiju" i nećemo se dogovorit :happy3:
--- Kraj citata ---
Sve sam ti objasnio, tvoja je stvar hoćeš li shvatiti ili ne. Očito play store ima bug pa dozvoljava skidati neke appove iako nisu kompatibilni.
@3alfa3
Potpuno nebitno za temu
3alfa3:
--- Citat: strikoo - 16 Veljača, 2013, 13:00:56 ---@3alfa3
Potpuno nebitno za temu
--- Kraj citata ---
Jbg, nisam sve citao, samo mi upalo u oko spominjanje jellya i nedostatak flasha :)
Sent from my HTC One X
Mikac21:
Meni zynga je na marketu,podrzava ju uredjaj ako je na marketu,na mobu mi nema aplikacije jer ne podrzava...sta da napravim na kraju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju