Ostalo > Svijet računala i mobitela

procesori na laptopima: Intel core i ili Pentium B980?

<< < (2/9) > >>

nomad:
toshiba nije losa, uvijek drugacija od ostalih . Nisam ih imao mnogo u rukama, skuzio sam da ih dosta ljudi izbjegava iako neznam zasto, ovo sta mi dodje na servis nema nekakvih vecih problema,
jedina zamjerka je podrska, samo da promijene vise nacin skidanja drivera, stranice su im jedne od losijih.
Opet da moram birati radije bi toshibu nego acer i slicne.

Mikac21:

--- Citat: ivanm - 15 Veljača, 2013, 09:04:39 ---kakve su toshibe?

--- Kraj citata ---
toshibe su odlični laptopi,imo sam prilike više puta koristiti toshiba laptop,po meni No 1. u svijetu laptopa,uz to dobiješ garanciju na sve,znači šta god da se desi sa laptopom oni ga ne popravljaju nego dobivaš novi...curi sam prije 3godine za božić uzeo HP Compaq cq61 za 4500kn,dosad nikad problema,jedino što moraš zapamtiti je to da se laptop mora čistiti iznutra barem 2-3 puta godišnje,zato se pregrijavaju...inače od HP-a jedino ti Compaq valjaju,ovi ostali nisu baš nešto jer znam dosta ljudi koji ih imaju i kvare se,baš što nomad kaže,baterija,punjač,hard disk...sretno sa kupnjom :icon_thumright:

ivanm:
znači nemrem fulat s toshibom?
za drivere me ne brine jer furam win 8 koji i tak sam nalazi drivere..

moj favorit je TOSHIBA SATELLITE L850-1EZ INTEL CORE I5-3210M 2.50GHZ 4GB 640GB

http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.0b6e39f396274a3da791fb50b80085db.racunalo-toshiba-satellite-l850-1ez-intel-core-i5-3210m-2-50ghz-4gb-640gb.aspx

4900kn, mislim da mogu isfurat nekih 20% rabata.. =3900kn..

Mikac21:
ma bez ikakvog razmisljanja bi uzeo toshibu da kupujem laptop i da imam 5000kn :icon_biggrin:
jedini koji su bolju su macbook i alineware laptopi :icon_thumright:

strikoo:
S tošibom sigurno nećeš fulat. Uzmi još + 2g garancije i 4 godine si miran ;)

Toshiba na svojim stranicama ima drivere, kao i svi renomirani proizvođači. Win8 će ponuditi driver samo ako ga ima u online bazi, sa starim hardwareom je to često slučaj sa novim ovisi i u to se ne može pouzdati.

Odličan laptop, pogotovo za te pare  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju