Općenito > Propisi

led-ice

<< < (4/6) > >>

majic_sk:
može lock...
ništa od svega...nemogu rastavit sam far....tj. sve je zaljepljeno, a ne zašarafljeno, a neželim razvaljivat plastike... :sad3:

Mr J:

--- Citat: majic_sk - 01 Srpanj, 2008, 13:28:45 ---može lock...
ništa od svega...nemogu rastavit sam far....tj. sve je zaljepljeno, a ne zašarafljeno, a neželim razvaljivat plastike... :sad3:

--- Kraj citata ---

pa naravno... sam far ti je zaljepljen... moras ga grijati i rastaviti i onda ga mozes zalijepiti sa ljepilom za stakla kako nebi voda ulazila unutra...

A sto mislis kako ljudi rade angel eyes, moraju rastavljati far i ponovno ga sastavljati...  :icon_thumright:

majic_sk:

--- Citat: Mr J - 01 Srpanj, 2008, 15:24:09 ---

--- Kraj citata ---

pa naravno... sam far ti je zaljepljen... moras ga grijati i rastaviti i onda ga mozes zalijepiti sa ljepilom za stakla kako nebi voda ulazila unutra...

A sto mislis kako ljudi rade angel eyes, moraju rastavljati far i ponovno ga sastavljati...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
neam ja živaca niti volje trenutno za to...jebeš ti taj skuter...najrađe bi ga bacio u kupu...al aj nek skuplja još malo prašine....
P.S. s čim da rastopim, sa fenom?? :D

andy:

--- Citat: majic_sk - 01 Srpanj, 2008, 15:46:07 ---
--- Citat: Mr J - 01 Srpanj, 2008, 15:24:09 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
neam ja živaca niti volje trenutno za to...jebeš ti taj skuter...najrađe bi ga bacio u kupu...al aj nek skuplja još malo prašine....
P.S. s čim da rastopim, sa fenom?? :D
--- Kraj citata ---

sa brenerom, najbrže ćeš skinut ;D ;D
 :laughing7:

taRiQue:

--- Citat: majic_sk - 29 Lipanj, 2008, 22:54:22 ---
--- Citat: devilldey - 29 Lipanj, 2008, 22:44:19 ---Malo osnova elektrotehnike i stvar riješena. Olovku u ruke i računaj  :laughing7:

--- Kraj citata ---
uh....moje znanje elektronike je ravno nuli....
ne kužim ja to baš ništa...
mislio sam da stavim oko 10 dioda u svaki far...znači ukupno oko dvadesetak...
znam da je struja 12V...dalje ništ neznam...dal da ih opće spajam serijski ili paralelno...
vidjet ću sve ovih dana....
ak budem to radio i kad budem radio sve ću slikat i opisat tak da si devilldey i ti možeš napravit... :icon_biggrin: :icon_thumright:
p.s. devil jel ti imaš analogni brzinomjer?? ak da, onda ti netreba factory u nazivu skuta :)

--- Kraj citata ---

ne znas ti ni to .. :P

Sturja nemoze nikako biti izrazena u V (VOLT )
Volt je jedinica za napon ..
Jacina struje se izrazava u A(AMPER)
dok snaga u W (WAT)

xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju