Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox Nece Da Upali

(1/2) > >>

heaa:
e ovako posto sam novi ovdje nadam se da sam pogodio dio foruma gdje se mogu raspitati o problemu koji imam da predjem na dio sto me zanima da neduzim vise

rastavio sam citav skut skinuo karb da ga ocistim jer ga je gusilo nest i kad sam sve vratio na svoje mjesto nije htio da upali napocetku i nakon rjesavanja problema upalio je ali kad pustim gas izgasi se i rijesim i to i krenem u probni krug po gradu i nakon nekog brda gdje sam pustio gas kad sam dosao na ravnicu samo se ugasio nije htjeo vise da upali odguram ga nazad u garazu i razmisljam sta bi bilo danas sam stavio serijala 12 karb i probao da ga upalim ali nije mogao sve kao da hoce da upali ali nece molim vas pomazite hvala

dhorvat:
Kolko je star skuter? Jel ga redovito servisiraš ili sve sam prčkaš po njemu ko i velika većina nas ovdje?

Na grubo mogu reć da je to nekaj zaštopanog (dovod goriva, dizne na frgi, možda auspuh u banani, zagušen...) ili nekaj sa paljenjem.

Frenda je tak zafrkavalo neš slično ko tebi i skužil da je bobina otišla. Probaj ak neko ima minarellija (yamaha, malaguti, MBK...) pa skini bobinu i probaj na svom.

stark1:
pa ako si novi predstavi se,,,jbt

taRiQue:
pogledaj da nije "vakum pumpa" pokvarena..
meni je isto bilo na piaggiu ..

prwo mi se gasio kad idem niz neko brdo ..

SlowRider:

--- Citat: gigo_sf2 - 29 Lipanj, 2008, 16:44:07 ---pa ako si novi predstavi se,,,jbt

--- Kraj citata ---

da, kad se predstavi onda ce mu se skuter popraviti   :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju