Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 50

<< < (4/9) > >>

rossi46:
sad se samo nemoj vozit previše po ravnom...maži po zavojima..... :toothy12:

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 13:37:38 ---Zadnju gumu mislis voziti do felge?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
trebao bi ti ja slikat od prijatelja mi isti skut, isto ima zx na njemu, a gua mu je jos celavija a o prednjoj neam rijeci, preaso je  oko 26000 km, i jos mu je serijska guma na njoj, to vam dovoljno govori, ne smije dat full gas u okuki jer mu proklize odmah zadnji kraj,a kada uzme novu pali je stalno tako da je u roku od 1-2 tjedna opet ista

replcnt:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2008, 10:21:54 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 13:37:38 ---Zadnju gumu mislis voziti do felge?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
trebao bi ti ja slikat od prijatelja mi isti skut, isto ima zx na njemu, a gua mu je jos celavija a o prednjoj neam rijeci, preaso je  oko 26000 km, i jos mu je serijska guma na njoj, to vam dovoljno govori, ne smije dat full gas u okuki jer mu proklize odmah zadnji kraj,a kada uzme novu pali je stalno tako da je u roku od 1-2 tjedna opet ista

--- Kraj citata ---

serijska je guma još na njemu, a kad uzme novu pali ju odma  :icon_scratch:

Drnda:
prednja guma u je serijska jos, a zadnjih je prominio vec 15-ak komada, jer je uvijek pali, sada mu je ova totalno slik i opet je neki dan palio a, guma tvrdoglava pa nikako da pukne, rekao je da ne kupuje novu dok mu ova ne pukne

pitaNS:
promenio vec 15-tak komada...a neko nema za jednu gumu... c c c

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju