Ajde pošto imam položenu A1 a trenutno polažem B da kažem kako stvari stoje
dakle cijena B kategorije s A1 položenom u Sisku u autoškoli KLINDIĆ je 5120kn(trenutno dok opet ne povise cijenu)
prije toga obaviš lječnički. Dođeš tamo u medicinu rada ili gdje je to već kod tebe, ako imaš A1 kategoriju daj osobnu ili vozacku dok ti vozacka jos vrijedi, da ne moras svoje vrijeme odugovlaciti na preglede i da platiš 130kn umjesto 450kn.
slušaš 4 sata na predavanjima(umjesto 30 ako imaš A1), nakon toga plačaš ispit 150kn i pišeš taj test(na kompu je to danas, prije je bilo na papiru)
prvu pomoć ne moraš ni slušati ni polagati ni platiti jer si to sve već napravio s A1 kategorijom
voziš 30 sati i nakon toga ideš na ispit vožnje koji košta 450kn, 40kn su ti biljege, 25 slika za vozacku i 70 vozacka...
Moj savjet ti je ako imaš još malo do 18-e da sačekaš i polažeš B+A2.... jer zašto polagati A1 ako imaš onda pravo na A2?
B kategorija u ovoj autoškoli kojoj sam ja košta 6860kn + ljecnicki 450 + prva pomoc 450 + ispit prve pomoci 150 + ispit propisa 150 + ispit vožnje 450 + biljege + slike + vozacka
zatim polagati A2 ako se odlucis, ljecnicki ne moras placati jer si ga upravo platio s B kategorijom.
Cijena za A1, A2 ili A kategoriju s položenom B ti je u Sisku trenutno 2985kn, dakle trebaš samo doći, dati pare odvoziti 15 sati na motoru, platiti i proci ispit voznje.