Općenito > Propisi

Polaganje A1

(1/7) > >>

Grotty:
Pozdrav, evo baš razmišljam o polaganju A1 ,pa imam pitanje... Na ljeto bi išel delat tak da si zaradim za to ...Znači kolko košta taj ispit za A1 .... Starci  mi vele da pričekam 18 pa da polažem  B i uz to dobim A1 kat ,e sad dal taj zakon jos stoji nezz, tak je bilo kad su oni polagali ...  Motor imam ,al kaj mi to znači kad nemrem nikam dalje otić a da me murija ne zaustavi ... Fala unaprijed  :glasses9:

playaa:
a1 se ne dobije sa b kategorijom,a košta oko 5-6 tisuća kuna ;)

Reponja:
Nazovi si autoškole u blizini i provjeri podatak. Oni će ti znati reći točnu cijenu, pa si onda pogledaj njihove vozne parkove i bukiranost (da ti se ne desi polaganje od 6 mjeseci), odvaži i odluči kod kojih bi išao. Ako prvo položiš za auto, polaganje za motor će te izaći nešto jeftinije. Kad ih već zoveš, saznaj i koliko je to jeftinije.

Grotty:
znači to više ne vrijedi da se s b dobije i a1  :o ....   a1 6000 + onda poslje b oko 7000 ,to mi se baš i ne isplati .... ja sam mislil pošto je to a1 i 125ccm  da je oko 3000 kn  a kad ono 6000kn ....

Grotty:

--- Citat: Reponja - 10 Veljača, 2013, 14:36:10 ---Nazovi si autoškole u blizini i provjeri podatak. Oni će ti znati reći točnu cijenu, pa si onda pogledaj njihove vozne parkove i bukiranost (da ti se ne desi polaganje od 6 mjeseci), odvaži i odluči kod kojih bi išao. Ako prvo položiš za auto, polaganje za motor će te izaći nešto jeftinije. Kad ih već zoveš, saznaj i koliko je to jeftinije.

--- Kraj citata ---
bum se onda raspital , za sad znm neku jednu aš u zg-u pa bum njih zval ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju