Tehnički kutak > Tuning skutera

BASE SETUP Aprilia sr50 morini karb. mašina IC

<< < (4/9) > >>

zac183:

--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2008, 18:18:01 ---
--- Citat: zac183 - 30 Lipanj, 2008, 18:05:09 ---Oču čut malo druge, samo ti igor odgovaraš, nadam se da nije samo igor koji nešto zna?????? :toothy9:

:help:

--- Kraj citata ---

malo je onih koji imaju srke s takvom masinom, na ovom forumu izgleda samo ti i ja, ali ni ja zadugo, ostat ces sam  :toothy11:

ne znaju ljudi sta valja  :icon_tongue:

btw...prodajem i malossi fly kvacilo (sa 2 para federa), ako si zainteresiran javi se pa da zaokruzimo na 500  :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa skužil sam zato to i kažem!!!
a jbg...
 :toothy12:

igor.sb:

--- Citat: charnel - 30 Lipanj, 2008, 18:22:25 ---ja sam cuo da su te morini masine lose  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ljudi svasta pricaju, po cem su one lose, je da ih nema puno jer su prodavane samo 3 godine, a od toga vise je bilo diteca nego karb masina

u svojih 20tkm nisam imao nikakih problema, a ni moj brat također sa malo manje km  :toothy11:

zac183:
to i meni frend reko morini su najlošije mašine minarelli i piaggio daleko bolje...ovo ono.......
A neznam zašto moja 2000god. nikad kvar 16 000 km

igor.sb:

--- Citat: zac183 - 30 Lipanj, 2008, 18:32:22 ---to i meni frend reko morini su najlošije mašine minarelli i piaggio daleko bolje...ovo ono.......
A neznam zašto moja 2000god. nikad kvar 16 000 km

--- Kraj citata ---

ljudi krivo definiraju najlosije

jedina mana im je sto nema tuning djelova kao za ostale

ali po nicem nisu losije, cak su i bolje  :toothy11:

zac183:
vjerovatno ču nači u zagrebu tp radilicu i tp trophy za morini???????????? :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju