Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Novi ljudi na forumu

<< < (2/8) > >>

Grale:

--- Citat: zipst - 09 Veljača, 2013, 11:53:32 ---...ocito nisi isao za tim ::) :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ko ja, majkem` :icon_biggrin:

daRio:
Potpuno shvaćam pokretača teme i slažem se sa time,isto sam primjetio. :icon_thumright:
Razloga za takve nazovimo ispade ima više i teško ih je iskorjeniti kaznama jer se tu radi o nedostatku opće kulture istih i određenog nedostatka inteligemcije u kombinaciji sa njihovom dobi.
Ne želim reći ništa loše o mladima ali u tim ispadima prednjače maloljetnici i ako ih roditelji nisu naučili nekim stvarima i poštivanju ostalih sugovornika onda se tu nema šta napraviti.
Ne kaže se badava..."popio svu pamet ovog svijeta a flaše nije vidio". ;D

pajo:
Ništa novo uvijek bilo i biti će,zato postoje mod i adm...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Johnny iber:
Moja ideja je da se novim clanovima zabrani komentiranje u tehnickom dijelu (odredeno vrijeme) dok ne nauce neke osnovne stvari i tako bi se izbijegao spam.

:dontknow:

steeef:
pravila u tehnickom dijelu bi se trebala stroze primjenjivati,tu se slazem potpuno..svaka kriva informacija koju neko procita pa primjeni na skutera je gora nego da se ne pise nist.
u tehnici bi se trebalo iskljucivo baratat cinjenicama i iskustvima,misljenja to nisu.
nacitali smo se bome svakakvih gluposti.
svaki post koi nije konkretan il konstruktivan moze prijavit bilo koi clan pa isti bude obrisan pa da barem taj tehnicki dio bude kak treba,bez pi*darija i suvisnih komentara.
svako ima pravo pogrijesit i uednom ga se more upozorit warnom ili na pm al vise puta nema smisla,ako se ponavlja onda bann...

--- Citat: Johnny iber - 09 Veljača, 2013, 12:29:26 ---Moja ideja je da se novim clanovima zabrani komentiranje u tehnickom dijelu (odredeno vrijeme) dok ne nauce neke osnovne stvari i tako bi se izbijegao spam.

:dontknow:

--- Kraj citata ---

to je nemoguce napravit jer onda ti clanovi nemru postavit pitanje u tehnici ni odgovarat u istoj toj temi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju