Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Novi ljudi na forumu
svbeljan:
nije mi uopće palo na pamet da kad netko glupost napise, da prijavim moderatoru. odsad ću to radit =)
a to šta pišu pi*darije. najviše ima veze sa inteligencijom i odgojem.
kad se netko kulturan i bar malo pametan registrira na forum, cak ne mora niti citati pravila. dovoljno mu je pogledati 5 minuta ostale teme, pa će i njegova izgledati ok.
ali ne, mali jaro je kupio đileru koja trokira pa je došao na forum i napisao ZAŠTO MI MOTOR TROKIRA
HITNO POMOĆ
i nakon 5 minuta
ŠTA NITKO NE ZNA
na to podivljam momentalno. skočio bi mu kroz ekran i šljagu zdimio
daRio:
--- Citat: svbeljan - 09 Veljača, 2013, 16:36:11 ---nije mi uopće palo na pamet da kad netko glupost napise, da prijavim moderatoru. odsad ću to radit =)
a to šta pišu pi*darije. najviše ima veze sa inteligencijom i odgojem.
kad se netko kulturan i bar malo pametan registrira na forum, cak ne mora niti citati pravila. dovoljno mu je pogledati 5 minuta ostale teme, pa će i njegova izgledati ok.
ali ne, mali jaro je kupio đileru koja trokira pa je došao na forum i napisao ZAŠTO MI MOTOR TROKIRA
HITNO POMOĆ
i nakon 5 minuta
ŠTA NITKO NE ZNA
na to podivljam momentalno. skočio bi mu kroz ekran i šljagu zdimio
--- Kraj citata ---
Koliko vidim član NITKO ni ne postoji pa ne može ni odgovoriti. :toothy9:
Reponja:
Bannali smo ga... ;D
Možda bi situacija bila bolja kada bi direktno po registraciji novi članovi u PM automatski dobili linkove na
pravila foruma. Ne znam može li se to izvesti, jedan tipizirani mail. Jer, ako na početku ne pročitaju pravila,
mala je vjerojatnost da će to ikad napraviti. Dok ne poberu warn ili bann.
B.E.R.O.:
Imam ja rijesenje...
Za svaki glupi komentar ili slicno platite novom clanu kurvu,ali neku debelu koja ce ga dobro izgaziti kao kupus i vise se nece usuditi pisati gluposti po forumu!!!!
:toothy12:
... za starije clanove drugacija pravila... mislim mogu i to napisati ako nekog zanima!!!!
:dontknow: :dontknow: :headbang:
tommy:
treba uvest porez na spam i carinu ako spamaš iz druge države :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju