Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Novi ljudi na forumu
Reponja:
steeef, ne spamaj, pustit ću Štefinu na tebe, pa kad ti opali bananu zbog spama, ćeš kukati i otvarati teme... :toothy12:
daRio:
--- Citat: steeef - 09 Veljača, 2013, 13:19:24 ---razmišljam stavit svjećicu sa dužim navojom da imam bolju kompresiju :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ak makneš sa nje i šajbicu još bu bolja kompresija. :binkybaby:
Btw,najviše volim specijalce koji pišu naslov teme velikim slovima a naslov dugačak kao sveto pismo. :sad1:
zvonkec_92:
--- Citat: daRio - 09 Veljača, 2013, 14:30:11 ---
--- Citat: steeef - 09 Veljača, 2013, 13:19:24 ---razmišljam stavit svjećicu sa dužim navojom da imam bolju kompresiju :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Btw,najviše volim specijalce koji pišu naslov teme velikim slovima a naslov dugačak kao sveto pismo. :sad1:
--- Kraj citata ---
kajse tice naslova, sve takve teme treba hitat u smece ako treba i 50x dok autor ne shvati zakaj mu se brisu teme..i toe to
Kamba:
Svi primjecujete neke nepravilnosti a jednom mjesecno se prijavi neki post ili spamm,ili sta ti ja znam...kkad vam nest zasmeta prijavite pa cemo vidjet sta ili kako dalje.... :dontknow:
Tema nije uopce potrebna.... :icon_thumright:
Puno je mladih clanova na forumu,nemaju iskustvo i znanje pa lupetaju ponekad
daRio:
--- Citat: zvonkec_92 - 09 Veljača, 2013, 15:06:52 ---
--- Citat: daRio - 09 Veljača, 2013, 14:30:11 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kajse tice naslova, sve takve teme treba hitat u smece ako treba i 50x dok autor ne shvati zakaj mu se brisu teme..i toe to
--- Kraj citata ---
Nije tu samo stvar velikih slova nego sam naslov uopće ne govori o čemu se radi i funkcija search je u mnogim situacijama neupotrebljiva i ne izbacuje ono što se traži.
Kaj je teško napisati npr.........Runner-mokra svjećica ili Aerox-težina standardnih rolica
Po meni prva riječ u naslovu bi trebala biti model skutera a onda najkraći opis tražene stvari i dobio bi se red u Tehničkim pitanjima. Onaj koji traži nešto specifično uz navedeni Runner imao bi puno manje posla oko traženja.
Slažem se sa Zvonkecom za brisanjem,treba obrisati pa ako je dotiči pametan koliko miosli da je ubrzo će sam shvatiti zašto mu je tema u otpadu.
Nisu moderatori roditelji da odgajaju djecu i to još tuđu a kamo li da im pišu objašnjenja i isprike zašto je obrisano,obriši i neka si on razbija glavu sa time.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju