Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 ditech - ne pali,mokra svjecica

(1/6) > >>

lacko123:
2003 godiste vodeno hladenje
Znaci uzeli polovnu apriliu kao tip injectori osli za male pare.
kad smo uzeli provjerili injectore bacaju ljepi mlaz magle. da na kraju smo skuzili da je osto bez vode i da je zaribala masina.
kupili novu radilicu, celindar, klip, lezajeve, semeringe, pumpu od vode. na kraju 1400kn troska.

Sve sklepamo i probamo upalit i taman da oce upalit i izleti injector goriva jer prijasnji tip nije vratio lim. ajd napravimo novi lim stavimo sve.
i ne zeli upalit vergla i onako muca ali ne zeli pokrenut se.
svijecica baca iskru i to predivnu, injectori rade, svijecica je mokra cak mogu ponekad rec da pliva u benzu...

Zna mozda neko di je problem. i dali se susreo dali je neka cakica ili sta.

Grale:
Napiši prvo naslov kak se spada,ovo je tehnički dio još uvijek.

A onda kupi novu svjecicu,i s njom probaj.
Kakav lim niste vratili?

lacko123:
Ispricavam se piso sam u 1 ujutro isfrustriran... i tek sad sam skuzio da sam trebo napisat pod injection pa bi molio moderatora da prebaci.

Onaj zastitni lim na zelenim injectorima. sta ga drzi da ne izleti to je prijasnji vlasnik skinuo kad su oni popravljali i nisu vratili. sad smo mi napravili drugi i drzi ljepo nikud nejde :)

Grale:
Nisam ni ja skuzil da nije u injectionu  :icon_biggrin:

Jel ste mjenjali gumice na injectorima

lacko123:
Evo update na neku srecu dobar a na vecu los.

znaci uzeli novu svijecicu ngk po papirima 8  nece da upali stavili zazor 0.9 po workshop manualu za injection model.
i nakon nekih 10 minuta verglanja mala glupost UPALI. mi svi sretni evo ga na ali na minimumu radi full nemirno te se nakon 10sec ugasi.
izvadimo svijecicu suha je znaci nije vise zalivena ko prije. ali svijecica je probila baca svuda a samo ne tamo di treba :(( oslo 65kn u vjetar

Da nismo mijenjali gumice iako sumljam da je problem jer baca ljepo benz i sve. i sad nakon sta smo detljno ocistili svijecicu upalio radio nekih 30sec i opet isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju