Tehnički kutak > Tuning skutera
ZX ili ZX -R
steeef:
--- Citat: cvele60 - 12 Veljača, 2013, 17:51:42 ---
--- Citat: ---pa nebi baš rekel...tijelo zxra je i šire i dulje nego zx ili rr.
--- Kraj citata ---
Ajd da vam verujemo na rec da auspusi ipak razlikuju...jel neko premerio SVE dimenzije ?? Ili je to mereno "odokativno" ?? Ja licno ni grafovima ne verujem 100% jer treba za svaki auspuh optimalno podesiti prenos da bi se dobili pravi rezultati... :dontknow:
Ne mogu da nadjem ni jednu sliku gde se vide jedan kraj drugog u celini al ovaj zadnji deo [5 konusa ] je potuno isti...
Ako su im i grane iste jedina razlika moze da bude u drugacijem unutrasnjem kontra-konusu koji se nazalost ne vidi :icon_biggrin: e tu je moguce traziti razliku u performansama...
--- Kraj citata ---
ma isti su moj K. ::)
nisam mjeril konus po konus al sam stavil jedan pored drugog i razlika je bila i više nego očita i u duljini i u iširini i u topu..
nažalost imam samo ovu sliku (da,ja sam slikal,da ja sam stavljal oba auspuha na skutere) al i na njoj je razlika očita osim ako nema slabovidnih :icon_thumright:
i zxr ima siguro više momenta,to se pokazalo meni na cesti,bučniji nije bil od zxa,oba spuha su nova iz kutije išla na isti piaggio 50cc lc agregat.
a grafovi...pih sad ga ja napravim kak mi padne napamet.
cvele60:
@steeef pobedio si :icon_biggrin: al ti ja ipak ne verujem dok mi ne pruzis konkretne mere i dokaze...a slika ti je shit :toothy3:
Grale:
Aj štef skini onog zxra s one srke,ja bum zxa s frendove,pa bumo merili :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: cvele60 - 13 Veljača, 2013, 12:47:26 ---@steeef pobedio si :icon_biggrin: al ti ja ipak ne verujem dok mi ne pruzis konkretne mere i dokaze...a slika ti je shit :toothy3:
--- Kraj citata ---
haha,tvoja slika je bolja ? ;)
na ovoj mojoj se vidi da je zxr dulji kak sam i napisal,vide se čak i konusi da nisu isti.
nemaš kaj mjerit,staviš jedan kraj drugog i sve ti je jasno.
cvele60:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2013, 12:52:10 ---Aj štef skini onog zxra s one srke,ja bum zxa s frendove,pa bumo merili :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: da ne bi vise filozofirali :icon_biggrin:
--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2013, 12:58:35 ---haha,tvoja slika je bolja ? ;)
na ovoj mojoj se vidi da je zxr dulji kak sam i napisal,vide se čak i konusi da nisu isti.
nemaš kaj mjerit,staviš jedan kraj drugog i sve ti je jasno.
--- Kraj citata ---
A nije ni moja slika neka idealna al za tvoju treba imati specijalni alat :icon_biggrin:
Poslusaj Graleta pa kad imate vremena bavite se malo merenjem... :icon_thumright:
U svakom slucaju ZX se vise ne proizvodi pa je i red da mu naslednik bude bolji...
makar po zvuku :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju