Tehnički kutak > Tuning skutera
ZX ili ZX -R
cvele60:
--- Citat: steeef - 10 Veljača, 2013, 13:36:23 ---a daj pa vidiš i po grafu da je jači :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
;D celih 0.02ks... :laughing7: ja bi pre niklovanog ZX-a za iste pare .... :dontknow:
steeef:
a moment? :icon_biggrin:
stavljal sam ga na novu srku,išel je čaki sa seriskim rolicama dobro,dok zx je imal jebene rupe :)
ja ne volim krom spulje i rađe bi da mi je ovaj obični limeni makar i zahrđa :P
kaj se tiče prigušivača dulji je i širi pa je i zvuk malo dublji..
prie bi uzel tog zxr-a sad nego zxa (mada u biti nebi ni jedan :P )
Iwo SR Tuono:
pusti taj graf, ja ti dajem informaciju iz prve ruke sa minarellija, jaci je od nule, jaci je u meduubrzanju i to se osjeti definitivno. ZX-R je valjda naslijedio RR-a i po grani i po loncu mu je slican i to je to.
steeef:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Veljača, 2013, 11:40:23 ---pusti taj graf, ja ti dajem informaciju iz prve ruke sa minarellija, jaci je od nule, jaci je u meduubrzanju i to se osjeti definitivno. ZX-R je valjda naslijedio RR-a i po grani i po loncu mu je slican i to je to.
--- Kraj citata ---
pa nebi baš rekel...tijelo zxra je i šire i dulje nego zx ili rr.
cvele60:
--- Citat: ---pa nebi baš rekel...tijelo zxra je i šire i dulje nego zx ili rr.
--- Kraj citata ---
Ajd da vam verujemo na rec da auspusi ipak razlikuju...jel neko premerio SVE dimenzije ?? Ili je to mereno "odokativno" ?? Ja licno ni grafovima ne verujem 100% jer treba za svaki auspuh optimalno podesiti prenos da bi se dobili pravi rezultati... :dontknow:
Ne mogu da nadjem ni jednu sliku gde se vide jedan kraj drugog u celini al ovaj zadnji deo [5 konusa ] je potuno isti...
Ako su im i grane iste jedina razlika moze da bude u drugacijem unutrasnjem kontra-konusu koji se nazalost ne vidi :icon_biggrin: e tu je moguce traziti razliku u performansama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju