Općenito > Propisi
Jedno pitanjce vezano za regu
Iwo SR Tuono:
ti si stazicu slucaj sa psihijatriju :icon_biggrin:
salu na stranu pa nek presvasa brojeve sasije ??? ??? :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: ahahahahhahaa
uglavnom nek scejnda masine 125/200 s jednoig na drugi i bok, koda je bitno dal je novi il stari runner ::) ::)
ivano_007:
Kazne nisu toliko rigorozne. Nek prebaci 200/125 i registrira 125-icu bar mu ostanu brojevi na rami i veća je vjerovatnost da mu nitko neće "ništa" moć. A ovo što je on mislio nije ludost nego glupost. :binkybaby:
ropee:
Tebe se Anto niko ne boji , jer kad tvoj projekt bude gotov , nestaće nafte , svi će preć na elektriku ili neke druge alternative , pa ćeš ti morat ispočetka prilagođavati :hello:
mhr-team:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Veljača, 2013, 11:19:47 ---
--- Citat: mhr-team - 06 Veljača, 2013, 11:14:14 ---a što će biti s mene ;D
u mene je rama i papiri uredni od vivacity-a, a maske su prerađene od speedfighta ;D
dobro uz to ima još par sitnica od drugih skutera (donatora) :laughing7:
--- Kraj citata ---
Tablica je vezana uz broj sasije jer je to jedini dio ciji je broj bitan
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
to mi je jasno... ali kontam ako naletiš na nekog pacijenta od murijaka da mi može srat za 100 stvari... od recimo da u prometnoj piše da su kotači 12 coli a u mene su 13 coli, pa da je zadnja kočnica doboš a u mene je disk, pa da ne nabrajam što sve ne... :toothy3:
--- Citat: ropee - 06 Veljača, 2013, 13:23:34 ---Tebe se Anto niko ne boji , jer kad tvoj projekt bude gotov , nestaće nafte , svi će preć na elektriku ili neke druge alternative , pa ćeš ti morat ispočetka prilagođavati :hello:
--- Kraj citata ---
ma to su druže teorije zavjere da će nestat nafte ;D
Marko8:
Ne samo da ti može srati već te može poslati na izvanredni tehnički i skinuti ti tablicu, a sad vi koji mislite da to nije dovoljno rigorozno jbga
zato postoji atest koji košta cca 1000-1200kn, zavisi kako i šta si radio, za prebacivanje mašine bez atesta ti također mogu skidati tablice, a nisu policajci glupi da neznaju razlike među modelima i motorima itd itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju