Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup za Runne-rra 180
vine5x:
I još nekoliko pitanja: kad ispoliram blokove što dobivam s time ??
dali trebam jaču radilicu za ovaj setup prije ??
hac:
ak nečeš prerađivat blokove,nemoj ih polirat......bolje ti je orginalni cil preradit,malo glavu sredit,širi usis i veči dobar karb,radilicu ak je dobra ostaviš serijsku
ive_91:
mallosi glava... multivar... spuh neki ima da ga ne vrti previse visoko a da opet da nesto snage.. ili je ona orginal najbolja :glasses9:... dellorto 25, spuzva bob malosi.. klip novi sa karikama, novi c4 lezajevi...
jel ce ic sto bolje od serijale... nebih mu kb glavu da mi ne razbije iglicasti dole.. jer radim dosta km. i na duze ture znam .... pa nebih htio da mi se sjebe usred nićeg...
a opet da bude zivahniji od orginla... mislio sam malo portat blokove i cilidnar... ali to otom potom.. ugl. ono suzenje na grani i uski kanal na cilindru byby
Mr J:
--- Citat: ive_91 - 29 Lipanj, 2008, 13:32:36 ---mallosi glava... multivar... spuh neki ima da ga ne vrti previse visoko a da opet da nesto snage.. ili je ona orginal najbolja :glasses9:... dellorto 25, spuzva bob malosi.. klip novi sa karikama, novi c4 lezajevi...
jel ce ic sto bolje od serijale... nebih mu kb glavu da mi ne razbije iglicasti dole.. jer radim dosta km. i na duze ture znam .... pa nebih htio da mi se sjebe usred nićeg...
a opet da bude zivahniji od orginla... mislio sam malo portat blokove i cilidnar... ali to otom potom.. ugl. ono suzenje na grani i uski kanal na cilindru byby
--- Kraj citata ---
ja smatram da je multivar na sp180 bacanje para, tj da ne vrijedi tih para, ima ljudi koji misle drugacije... :)
na peru cilindra napravis prozor na dijelu koji sjeda na usis (vidjet ces da pero blokira djelomicno usis na bloku), i prosiris kanale koji sjedaju na blok, takodjer malo prosiris i blok tako da bude ravnomjerno spram cilindra...
Prosiris ispuh na 32mm i sredis granu...
Vise nego dovoljno...
vine5x:
Znači da je najbolje preraditi blokove i original cilindar, kupiti malo veci karb, kupiti pm glavu i ostale gluposti šta mi trebaju da naštelam motor.
Kolika je okvirna cjena navedenog ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju