Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by sqiller
SQILLER:
Auspuh sam posmirglo golim rukama kolko je islo.. i skinuo sam tolko da vise nejde jer je nema kaj skidat, sad jedino prec lakom ili cim se vec prelazi.. nisam nista rjesio sa fergom i kurblanjem, nabavio sam novi fergazer dellorto 17.5mm samo mi ga jos mora poslat i onda to namontiramo, taman ce mi tad doc i roline, centralni i dizne da ustelam fergu i ko bog.. naravno necu nista sam prckat da nebi opet bilo ko i sada :angry7: :angry7:
SQILLER:
Da dost male pare su bile za roxa, s tim da sam ja liku dao komp za njega i jos sam pol djelova izvadio iz njega i zaradio na djelovima jendo 100eura
Groš:
Ljep rox boja i grafike cista 5 :icon_thumright: kak ide?? ako stavljaš frgu 17,5 dizna od 82 do 85 je dosta,rolice oko 3,8 grama ako je serijski vario. centralni žuti je super i federice bijele il zute malossi =)
SQILLER:
Hvala hvala :D i meni se boja jako svidja... samnom po cajgeru 105.. 50kila imam :confused5:, za fergu imam diznu 86, rolice sam narucio 3.75 grama, a za federe kvacila nisam imo peneza tako da to poslje, al sad mi je ferga glavna i to mi lik salje u cetvrtak tak da ce mi sve skupa doc sljedeci utorak negdje :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
Mnogo lijep Rox :icon_thumright:
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju