Općenito > Trgovine

žuta žaruljica za žmigavac

<< < (2/2)

dule pacov:
u autokresi imas tih narandastih za zmigavce, imaju cak i one crvene za stop svijetlo. Ja sam kupovo prije par tjedana.

Infernus:
jedina glupost je kaj taj boatian rocky (ne znam za ostale  :toothy11: ) ima malo drugacije grlo za te zaruljice, ona 2 utora u koje se zakace one "tockice" koje ima zaruljica nisu razmaknuti za 180° nego su s jedne strane blize a s druge strane dalje (i na zaruljici je isto tak). Zaruljicu koju budes kupil bude vjerojatno imala te izbocine razmaknute za 180° pa bus imal malo gimnastike dok to uguras u serijsko grlo  :icon_biggrin:

zvonkec_92:

--- Citat: Infernus - 03 Veljača, 2013, 13:00:11 ---jedina glupost je kaj taj boatian rocky (ne znam za ostale  :toothy11: ) ima malo drugacije grlo za te zaruljice, ona 2 utora u koje se zakace one "tockice" koje ima zaruljica nisu razmaknuti za 180° nego su s jedne strane blize a s druge strane dalje (i na zaruljici je isto tak). Zaruljicu koju budes kupil bude vjerojatno imala te izbocine razmaknute za 180° pa bus imal malo gimnastike dok to uguras u serijsko grlo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
zato nek ode u Sesvete i kupi orginal... nisu skupe, ja sam H4 za rokija prednju žarulju platil 30kn.. a ove za žmigavce su još manje..

kkihalic:
da sesvete su mi baš tu pod nosu iam pješke 5 min  :angry7: , budem to ovaj tjedan kad regam skuter...uzo sam frendu sa skutera da mogu na regu i vozit se dok ne kupim sebi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju