Općenito > Generalno o skuterima

Ilegal street racing

<< < (6/7) > >>

PROOF:

--- Citat: gigo_sf2 - 29 Lipanj, 2008, 00:09:02 ---
--- Citat: PROOF - 29 Lipanj, 2008, 00:07:11 ---patkice robi... ;D
ja mislim da to kod nas nema nis...jedno kaj imamo je 402 street race... :toothy11:

--- Kraj citata ---
ma ima...lol..ima tu negdje tema gdje se spominje ,,neki lik je trazio da se trka,,,na domovinskom mostu...ja mislim

--- Kraj citata ---
mislil sam na vz... :angry9:

Ive_MHR:
u puli je bilo par puta al jednom su strumfovi doletili nema se pojma kako mamu im ugl sazna se sve na vrijeme di kada i kako al sa skuterima ganjaza iz zajebancije je uvijek a ulozi za aute a ovisi kako se dog al nzm

Micky_Slick:
Kopilica u splitu.....to je to.
svake nedjelje i auta i motora...i trka.
A za te utrke...U st-u ih ima puuno....bilo ih je i po kljuce..
Cak sam se i ja trkao po njih... (normalno da nisam izgubio,tad sam vozio skippera malossi 180,zvijer) :headbang:
Ali liku nisam uzeo kljuceve,on je bio na sp-u.

Pupo:
Kod nas su prije bile trke svake nedjelje, cak se pokušalo to dići i na službenu razinu. Dolazila je masa ljudi iz šire okolice. No počela se murja pojavljivati prečesto a i dvojica su popila most i poginula te je poslije toga murja sve rasterala i to je odumrlo.  Aki nekada se može vidjeti na cestama okolo kako se neki španaju.

Jbt. vi u Varaždinu imate ulice ko stvorene za rejs. Ona ulica kod autobusnog sa duplom trakom. Još semafori odbrojavaju do zelenog. I deri do kružnog toka i nazad drugom stranom.  :glasses9:

ZG Hrc:
Jednu glupost maknem odavdje...i vi ju opet napravite... C C C....  :nono:

...i još pazi ko pita...lik ima runnera s 11 KS....  ;D ... LOOOOOL.....!!!  :laughing9:

....ovo bum spojio s onom temom od prije... ...malo kasnije....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju