Općenito > Propisi
piaggio papiri
marijan:
Pozdrav! Neznam jel ovo spada pod tehnicka pitanja ali molio bi da mi netko pomogne po pitanju papira za skut! Dakle kupio sam motor, motnr nikad nije bio regan znaci ima racun i potrebnu dokumentaciju za tehnicki, ali na racunu pise covijek koji ga je kupio! Dali ja trecm radit kupoprodajni ili mogu to odmah na tehnickom stavit na sebe? ?
ljubo46:
Moras imat kupoprodajni ugovor ovjeren od strane javnog biljeznika
Tako da se vidi tko je sad vlasnik
I onda na stanicu za teh pregled vozila, i tamo ce ti sve napravit. Poslije toga na mup na ovjeru dokumenata i tablicu
marijan:
Znaci nema veze sta motor nije bio nikad regan? Ubiti vlasnik je onaj tko pise na racunu da ga je platio? Ili?
ljubo46:
On je vlasnik tj sad je prodavatelj a ti kupac, mora se koliko ja znam ispunit
i ovjerit kupoprodajni ugovor.
Moras to napravit jer inace kak drukcije. Moze ispast da si mu ga ukrao ili uzeo
Znaci moras imat ugovor jer to je dokaz da si ga kupio i platio a on da ga je prodao :icon_thumright:
Grale:
--- Citat: marijan - 02 Veljača, 2013, 10:59:21 ---Znaci nema veze sta motor nije bio nikad regan? Ubiti vlasnik je onaj tko pise na racunu da ga je platio? Ili?
--- Kraj citata ---
Pa naravno da je vlasnik onaj na koga glase dosadašnji papiri, ti moraš s njim napravit kupoprodajni i onda riješit u roku 15 dana knjižice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju