Ostalo > Svijet računala i mobitela
Gumice ispod miša
Drnda:
od mene je g700 i bas sam nedavno rastavljao jer mi je kotacic zapeo ( netko ga nagnjecio u torbi)
uglavnom imao je 4 te gumice, sad ima 2, jer ove 2 su se unistile , ali sve radi najnormalnije i samo sa 2
... tesko ces to kod nas naci.. probaj na ebayu
eladio:
--- Citat: vekyyy - 02 Veljača, 2013, 11:57:16 ---imam g5 miš i zao mi ga mjenjat zbog toga jako je dobar a imam ga vec par godina.
--- Kraj citata ---
problem je sto logitech ima servis tek u Sloveniji, ali ja bi ih kontaktirao, imaju ured tu u Hr (bas direktno) , i vrlo su susretljivi :icon_thumright:
KEEWAY:
--- Citat: vekyyy - 02 Veljača, 2013, 11:57:16 ---imam g5 miš i zao mi ga mjenjat zbog toga jako je dobar a imam ga vec par godina.
--- Kraj citata ---
skini s drugog misa i nalijepi :zubo:
eladio:
teflonske bas i nemaju svi misevi :toothy11:
ali nakon toliko sati vekyyy, mozda je vrijeme da si i kupis novog, ovog si davno otplatio :toothy3:
vekyyy:
--- Citat: eladio - 02 Veljača, 2013, 18:46:44 ---teflonske bas i nemaju svi misevi :toothy11:
ali nakon toliko sati vekyyy, mozda je vrijeme da si i kupis novog, ovog si davno otplatio :toothy3:
--- Kraj citata ---
neznam ako kupim drugog dali cu se moc priviknut. Jer ovaj g5 je stvarno vrhunski. A za tih 20setak kn cu opet igrat normalno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju