Općenito > Servisi
dobar majstor za runnera 125 u Splitu
ninorebinjo:
]Molim nekoga tko ima dosta dobra ,ili loša iskustva saservisima i majstorima u Splitu, da mi preporuči nekoga za moju pilu.
Imam runnera 125(mašina stara vx),koju sam zamjenio sa novijom od (st-a 125).
Uglavnom vozilo se jedno 4-5 mjeseci ,i dogodi se neki mali ,ili veliki problem, drugoj osobi koja ga vozi.
Problem je taj kolko sam čuo od njih da nešto trokira , Zbog instalacija ,tj.struje.
Imam dosta dobra iskustva s Tonijem iz Forski moto (Hvar) ali mi ga je malo problem sad voziti doli jer je nepokretan motor.
Inače sam iz Imotskog.,
puno zahvaljujem ako mi može netko pomoći. :toothy9: :toothy9: :headbang:
moj Mail je [email protected]
Rinsy:
--- Citat: ninorebinjo - 31 Siječanj, 2013, 08:30:26 ---]Molim nekoga tko ima dosta dobra ,ili loša iskustva saservisima i majstorima u Splitu, da mi preporuči nekoga za moju pilu.
Imam runnera 125(mašina stara vx),koju sam zamjenio sa novijom od (sp-a 125).
Uglavnom vozilo se jedno 4-5 mjeseci ,i dogodi se neki mali ,ili veliki problem, drugoj osobi koja ga vozi.
Problem je taj kolko sam čuo od njih da nešto trokira , Zbog instalacija ,tj.struje.
Imam dosta dobra iskustva s Tonijem iz Forski moto (Hvar) ali mi ga je malo problem sad voziti doli jer je nepokretan motor.
Inače sam iz Imotskog.,
puno zahvaljujem ako mi može netko pomoći. :toothy9: :toothy9: :headbang:
moj Mail je [email protected]
--- Kraj citata ---
Jel mašina 125 2t jeli instalacija od sp-a ?
ninorebinjo:
masina je od 125 st ne sp, ja sam se zajeba malo, a instalacija je ostala normalna od vx,od stare postave..
Rinsy:
--- Citat: ninorebinjo - 01 Veljača, 2013, 20:15:37 ---masina je od 125 st ne sp, ja sam se zajeba malo, a instalacija je ostala normalna od vx,od stare postave..
--- Kraj citata ---
Ako je st tu ti nemogu baš puno pomoći...
josip46:
Điđi u čiovskoj
imas kontakt broj i sve na ovon linku: http://www.totalsplit.com/?page=tvrtke&idtvrtke=364&idposl=0
Promoto,moto ogi itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju