Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Gogi_l:
--- Citat: challenbeen - 23 Siječanj, 2023, 14:45:11 ---Index nosivosti? Koji je na tvom?
--- Kraj citata ---
56 na prednjoj i 59 na zadnjoj.
dr.mrgood:
--- Citat: Gogi_l - 23 Siječanj, 2023, 13:56:37 ---Molasa sam našao za zadnju, ali prednje od 120 nema. A ako ću ih morati mijenjati svake dvije sezone, onda ima Mitas TF za 86€ obje gume, a to mi se čini dobra cijena.
--- Kraj citata ---
Imam isti problem, Nigdje nema Molas 120/70/12. Imaju samo 130/70/12. Ne znam da li da narucim tu malo siru gumu jer mi treba za zadnji kotač? Oce li me zaje....t na tehničkom? Ili da uzmem Battlax SC?
Edit: U pitanju je Peugeot Elyseo. U manualima po netu nalazim da je zadnja guma za 50 ccm Elyseo 130/70/12 a negdje nalazim da je 120/70/12. Budući da je okvir motora i veličina identična na 50 ccm i 150 ccm vjerujem da su i felge iste širine, naime zadnja felga je 3.5/12 na 50 ccm.
Gogi_l:
Molasica u dimenziji 120/70/12 se izgleda više ni ne proizvodi. Ja sam na kraju naručio Mitas mc20. Mislim da će mi ripne na njoj dobro doći dok budem išao na pecanje, a ako sam se zeznuo javim(nadam se ne iz bolnice).
dr.mrgood:
Meni danas došla Battlax SC, možda stignem nakon posla do vulkanizera ali najvjerojatnije ću ići sutra da mi to namontira. Što se tiče Molasa, najbolje gume na kojima sam ikad vozio. Skuter je i po kiši zalijepljen za cestu. Vidjet ćemo kako će se ponašat ovaj Battlax.
matija84m:
Meni se batlax pokazao odlican, a nije skupa guma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju