Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (879/899) > >>

Corector:

--- Citat: Infernus - 17 Svibanj, 2022, 18:15:41 ---Jel ima di još molasa 120/70 r12? nemrem nać  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Bojim se da ga neces naci nigdje.

Danas mi pukao ventil na 140-150kmh i to tocno u trenutku dok sam zavrsavao prestrojavanje i zadnji kraj me krenuo navlaciti i prebacivati u stranu s obzirom da mi je falilo pola sekunde da se zapocnem kretati pravocrtno. Prvo sam mislio da mi je guma proklizala jer je Pirelli vec obrijan pa je izvrtavao prve 3 s lakocom na losijem asfaltu. Odmah usporavanje i pred stajanje je vec legla do kraja kad je vec bilo solidne neugodnosti s lelujanjem.
Benga bila 35m dalje, napumpao i lagano vozi.

Novi ventil montiran proslog ljeta. Primjecujem da je ventil pregumenast, prije su bili zilaviji.
Sada sam uzeo rastavljive ventile od neke legure, izuzetno su lagani.

https://youtube.com/shorts/41d5xLZfDYM?feature=share

Infernus:
kakav je battlax sc ili hoop u usporedbi s molasom? Sviđalo mi se kod molasa da nije jako oštar profil "gljive", pa nama slabijim rejserima ne ostane toliko ruba nepotrošenog i ubijena sredina, a i skuter je stabilniji na ravnici. Ne volim kad se skuter sam pretjerano ruši u zavoj  :toothy11:

Corector:
Hoop je nijansu sportakija guma od Battlaxa SC. Ja osobno bi uzeo Hoop, ako nema vozim Battlax. Jedino onaj Hoop B01 za 10 cola se pokazao neobicno tvrdim i nije nesto. B02 i B03 su bombe.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 20 Svibanj, 2022, 21:45:49 ---Danas mi pukao ventil na 140-150kmh i to tocno u trenutku dok sam zavrsavao prestrojavanje i zadnji kraj me krenuo navlaciti i prebacivati u stranu s obzirom da mi je falilo pola sekunde da se zapocnem kretati pravocrtno. Prvo sam mislio da mi je guma proklizala jer je Pirelli vec obrijan pa je izvrtavao prve 3 s lakocom na losijem asfaltu. Odmah usporavanje i pred stajanje je vec legla do kraja kad je vec bilo solidne neugodnosti s lelujanjem.
Benga bila 35m dalje, napumpao i lagano vozi.

Novi ventil montiran proslog ljeta. Primjecujem da je ventil pregumenast, prije su bili zilaviji.
Sada sam uzeo rastavljive ventile od neke legure, izuzetno su lagani.

https://youtube.com/shorts/41d5xLZfDYM?feature=share

--- Kraj citata ---

Cek malo, ti si dipsi997 na motori.hr?

Corector:
Nisam, ja provozam tog Suzukija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju