Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (874/899) > >>

Poggiali:
jel ovo za tik tok?

aragonY:
 :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Corector:
Stojim, i odjednom se na metar i 20 ispred mene doveze Woltovac na starom VXR-u. Prvo sto sam vidio je prednja guma, Molas s zutim crtama. Jos se osjeti svjez miris. Doletim covjeku pored uha brzinom od 300 000 km/s , i frajer se vec scimo jer je refleksno registrirao napad. Uredno pricekam sekundu da me registrira, i odmah ga pitam: GDJE SI KUPIO PREDNJU GUMU???
Dok sam ga to pitao, istovremeno sam odradjivao burnout kako bih momentalno uspalio s prosjecnom brzinom kretanja od barem 200 iako je padala kisica.

I veli mi frajer, stavio sam 130-tku. Pogledam, stvarno prolazi bez beda, al OK. Isprica on sam od sebe kako nikad nije probao sigurnije gume u svim uvjetima, kako nema vise 120-tke 12-ice, slusam kako citira ono sto jest i pozdravimo se.
I ode covjek isporucit pjesice robu, vraca sa, sjeda na VXR-a i bez ikakvog respecta prema kisi, prema zakonima fizike, samo izleti i izgasira ko covjek!  :snijegvani:

mic:
Ako se radi od srebrnom vxru baš tog lika sam i ja jutros vidio na Vrbiku. Prilazio sam mu te odmah primjetio žutu crtu na gumi i kada se zaustavio vidim da ima novu Molasicu pa sam se baš sjetio tebe i hvaljenja Molasica, a usput sam se i zapitao odakle mu nova novcata Molas. Doletio je lik preko pješačkog po kiši i vidilo se da vozi bez straha, vjeruje u grip briđstona :toothy12:

Corector:
Haha, drito taj! Jesi ga vidio kako se oTpusteno vozi? A?
Ima njih vec podosta koji se voze na njima, i vidis odmah da je skuter uscuvan.
Hijoj kad se sjetim padavicarskih kombinacija gdje spustis noge dok ti skuco ide dijagonalno  :toothy12: S ovim drzis ljetni prosjek kako god bilo vani, jer zadnji kocis na vrijeme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju