Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Deki.:
Neće skidat zadnji kotač jer moraš skidat lonac, amortizer i pomoćno rame.
Poznajem vulkića cjeli život i kao prijatelji smo i onda je tolko kuko što je to skido na dt-u125 kao mogo je na cjelom šleperu promjenit gume.
Ja ga pitam gdje ti je šleper, koji k..., cjelo vrijeme nema nikoga a ja sam ga zaj#bo.
Na kraju dao sam mi 120kn više, nije htio uzet sve vratio mi 50kn wtf
leongrubisic2006:
Pokusavam naci set guma za Runnera, i nigdi nac set istih guma za njega, kvalitetnih ofc. Sad imam Michelin PowerPure SC, dobio sam ih sa skuterom 2016te, i tada kad su bile nove su smece tesko.
Sad trazim novi set, da drze sto bolje cestu, na suhom najvise, ponekad i na mokrom, iako ne vozim kad je mokro vani bas. Prelazim do max 1500 godisnje sa skuterom. I ofc da ima u dimenzijama 120/70-14 i 130/60-13.
Ima li netko preporuku, volio bi da su iste gume, ili bar iste marke.
Deki.:
U google upiši dimenzije pa šta izbaci.
Ekipa kaže da su bridžston zakon.
Ja bi preporučio Heidenau pošto su mekane a malo se voziš pa će više godina poslužit.
I naravno Metzeler samo ne 7teen model
leongrubisic2006:
Pa evo citam malo unazad komentare i vidim hvale Bridgestone, a od nasa san ove modele za prednju, pa ne znan koji odabrat:
Battlax SC R
Hoop B03
Battlax Scooter 2
Battlax SC F
Jos san nasa Pirelli Diablo Rosso za prednju, a za zadnje jako mal i los izbor, od ovih Bridgestonki ni jedne, jedine koje su mi upale u oko su Heidenau K80 SR, a nisan siguran kakve su.
Deki.:
Heidenau su po meni top.
Od svih navedenih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju