Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (860/899) > >>

dario007:
Vulkal ti to radi,i ozbiljna su firma pa oko eventualne naplate kad nesto zeznu nije problem.

Ja ti zadnju za sad ne mogu balansirat,Vulkal moze obe...

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2021, 13:17:29 ---Ja ti zadnju za sad ne mogu balansirat,Vulkal moze obe...

--- Kraj citata ---

ne može, posvađao sam se čak sa njima!!
ŠUPCI.

3alfa3:

--- Citat: fran_hr - 27 Srpanj, 2021, 13:13:58 ---Pozdrav, trebam preporuku za dobrog vulkanizera u zg-u koji ce mi promjenit gume, izbalansirat ih i nece izgrebat felgu. Kog god vulkanizera pitam kazu “ma ne treba ti na skuteru balansirat gume”, takve odmah izbjagavam. Više bi mi pasao zapadni dio grada ali nije problem otici i negdje dalje. Uzeo sam nove molasice:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Samo kod njih idem vec 15+ godina, promijenili mi i izbalansirali na desetke setova guma i uvijek sve savrseno.
Nekad su bili u Trnskom, sada su ovdje: https://www.ducati.hr/gdje-kupiti/corse-mechanica

dario007:

--- Citat: challenbeen - 27 Srpanj, 2021, 13:18:37 ---
--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2021, 13:17:29 ---Ja ti zadnju za sad ne mogu balansirat,Vulkal moze obe...

--- Kraj citata ---

ne može, posvađao sam se čak sa njima!!
ŠUPCI.

--- Kraj citata ---

To mozda u Zadru,u Zg na Slavonskoj mogu odradit,ja sam par puta nosio tamo.

--- Citat: 3alfa3 - 27 Srpanj, 2021, 13:35:22 ---
--- Citat: fran_hr - 27 Srpanj, 2021, 13:13:58 ---Pozdrav, trebam preporuku za dobrog vulkanizera u zg-u koji ce mi promjenit gume, izbalansirat ih i nece izgrebat felgu. Kog god vulkanizera pitam kazu “ma ne treba ti na skuteru balansirat gume”, takve odmah izbjagavam. Više bi mi pasao zapadni dio grada ali nije problem otici i negdje dalje. Uzeo sam nove molasice:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Samo kod njih idem vec 15+ godina, promijenili mi i izbalansirali na desetke setova guma i uvijek sve savrseno.
Nekad su bili u Trnskom, sada su ovdje: https://www.ducati.hr/gdje-kupiti/corse-mechanica

--- Kraj citata ---

Moze i kod njih,samo cekas na red kao da kapariš salu za svadbu.

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2021, 14:11:36 ---Moze i kod njih,samo cekas na red kao da kapariš salu za svadbu.

--- Kraj citata ---

uvijek dosao sa skinutim kotacima i bio gotov odma, nikakvo narucivanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju