Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Deki.:
Moraju biti dobre. To je ogroman proizvođač samo nepoznat kod nas. Cjela mala azija se vozi na njima a kakvi su uvjeti tamo, možda zimi otvrdnu. Sigurno ih nisu testirali u zimskim uvjetima ;D
Corector:
Sve su skoro dobre dok su nove, neka potraje. Respekt ce zasluzit ako bude jako zadovoljan nakon 2 sezone, a pravi test dolazi nakon 3.
Zapazio sam da Duro ima veoma dug vijek u kilometrima.
Ja sam ti imao neke Avon gume, bilo mi ih zao bacit, a nove novcate, i reko budem ja to potrosio na tripcinama. Otisao do Banja Luke tada, vratio se, skinuo ko gospodin to dole i kupio si Bridgestona. Ne vrijedi spominjati situacije na tripu priie i poslije, sve se zna.
rs50e9:
u potrazi sam za 130/60/13 rabljena nova. jer moja savica je dobila baloncice od stajnja (i godina naravno)
fran_hr:
Pozdrav, trebam preporuku za dobrog vulkanizera u zg-u koji ce mi promjenit gume, izbalansirat ih i nece izgrebat felgu. Kog god vulkanizera pitam kazu “ma ne treba ti na skuteru balansirat gume”, takve odmah izbjagavam. Više bi mi pasao zapadni dio grada ali nije problem otici i negdje dalje. Uzeo sam nove molasice:icon_thumright:
challenbeen:
Na Maxi Skuterima tj većim felgama možeš izbalansirati felgu. Za manje felge rijetko tko ti to može odraditi. Javi se Radi007 u box, mislim da ti on to radi privatno doma na oldschool način
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju