Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (858/899) > >>

Corector:
Na trzistu guma se desilo sranje u nazad nekoliko mjeseci.
Cijene su otisle gore za ladnih i 50%, a s druge strane nemas dimenzija za prednje kotace, neka nestasica vlada.

S obzirom na situaciju, imas Mitas Touring Force kao najjeftiniju opciju, i od ovih boljih Pirelli Diablo. Reko bi ti da si uzmes Molas od Bridgestonea al nije dostupan vec neko vrijeme za prednju gumu.

Poggiali:
jel vozio ko continental?  za auto su mi dost dobre njihove gume, ne znam kak je sa skuterima...

aragonY:
Neki dan sam nokat metodom pipkao continental contiscoot na novom Runneru(da, obje dimenzije su u istoj gumi), DOT 1920 i 3020. Mekanija je od dvije sezone starog Molasa kog sam imao odmah tu do sebe da uporedim i ucinila mi se primamljivom ali nisam ju nigdje nasao u prodaji (skut je tek uvezen i te gume su dosle na njemu preko grane) :dontknow:

Corector:
Pogi, ako jos nisi naucio kakav je Conti na skuterima onda stvarno ne znam sto da ti kazem vise. Od Twista imas 3 klase. Ona osnovna je za sirotinju koja se fura na brend Continental i tocka.

Imas jos model Sport i Race, te su jebacki skupe i nedosputne alinsu i trkace. Ove opanke zqboravi.

Evo ja malopriie umalo pokojni, da nije Bridzsa spizdio bi u grabu koje nije bilo priie par sati.
Odvrnuo kosmoski mod i udri, garancija od ne oadanja jos vrijedi tako da sam kulturno doletio u skladu s prosjekom kretanja danasnjice, ako zelimo egzistirat.

Zabloko prednju i zadnju, ali Bridzs je tu da pocisti prvo kamencice s asflata i onda ugrize, dakle sila se ostavaruje i na prasini...

Stay siguran, i nikad nemoj vozit padavicarske gume jer ce kad tad najebat, dok sa Bridzsom mogu reci, nikad

gavranpero:
Btw, zadovoljan sam sa Duro gumama. Iako nisam baš relevantan uzorak, još nisam uspio da prokližem kočenjem, imao sam par naglih zaustavljanja (stoka samo prekopava cestu). Sad se mnogo slobodnije naginjem u zavojima.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju